You dont have javascript enabled! Please enable it! Ακρωτηριασμός - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα κριτήρια με τα οποία ερμηνεύονται τα όνειρα με ακρωτηριασμό. Τα περισσότερα προβλέπουν αδικίες, κουτσομπολιά, κινδύνους και δυσαρέσκεια για το άτομο που ακρωτηριάζεται.

Υπάρχουν τρία είδη ακρωτηριασμού. Τα μέλη που βλέπουμε  εξ’ αρχής ότι μας λείπουν, αυτά που μας κόβει κάποιος άνθρωπος ή αυτά που κόβονται μετά  από ένα ατύχημα.

Όλα έχουν κάτι κοινό την απραξία. Το άτομο δεν μπορεί να κάνει τίποτα.  Δεν μπορεί να πάει πουθενά, δεν μπορεί να σκεφτεί, να αγαπήσει, να δουλέψει κ.λ.π. Άλλα κρύβουν τον κίνδυνο και άλλα δυσαρέσκεια ή απώλεια. Την κατάσταση θα αλλάξει ένα φυτρωτικό όνειρο, δηλαδή αν δει ότι ξανά φυτρώνουν.  Θα εξετάσουμε λοιπόν εδώ μια – μια τις περιπτώσεις:

Αν δεις στο όνειρο σου ότι ακρωτηριάζετε ένα μέλος του σώματός σου, είναι προμήνυμα ότι θα χάσεις κάποιες μικρές υπηρεσίες ή παροχές που έχεις στη ζωή σου.

Στην υγεία σας προσέξτε την και κόψτε κάποιες βλαβερές συνήθειες που έχετε γιατί θα δημιουργήσετε μόνοι σας προβλήματα στον εαυτό σας. Ειδικά αν δείτε πως σας κόβουν το κεφάλι.

Στην εργασία σας αν μεριμνήσετε σωστά μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα από τη δουλεία σας. αν όμως αφεθείτε μπορεί και να καταστραφείτε οικονομικά.

Εάν χάσετε κάποιο μέλος του σώματος σας σε ατύχημα και αισθανθείτε πόνο, συμβολίζει ψυχοφθόρες καταστάσεις που δεν είσαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Αν δείτε ότι ακρωτηριάζουν κάποιο αγαπημένο πρόσωπό σας, τότε θα ακούσετε δυσάρεστα νέα για αυτό.

Τα ψυχασθενή άτομα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, ύστερα από αυτό το όνειρο.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια