You dont have javascript enabled! Please enable it! Αλάτι - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Το αλάτι είναι παραδοσιακά το στοιχείο που συντηρεί τα τρόφιμα, όπου προέρχεται κι ο συμβολισμός της αφθαρσίας. Γι’ αυτό το λόγο, σε πολλούς λαούς, η προσφορά ψωμιού κι αλατιού αντιπροσωπεύουν την προσφορά μιας άφθαρτης φιλίας.

Από την άλλη μεριά, το αλάτι μας προκαλεί την επιθυμία να διατηρήσουμε υλικά πλούτη, κάτι που φαίνεται καλός οιωνός, αλλά δεδομένου ότι το αλάτι συνοδεύεται από την στύψη, η πραγματική του σημασία είναι ότι για να είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι, αυτό που πρέπει να διατηρήσουμε είναι τα πνευματικά αγαθά, αφού σε αντίθετη περίπτωση, αυτό που θα μας μείνει στο τέλος είναι η πικρία, που επίσης μας υπόσχεται.

Αν δεις στον ύπνο σου αλάτι να ξέρεις δεν είναι καλό όνειρο. Θα υπάρξουν οικογενειακά προβλήματα και διαφωνίες που θα σε πικράνουν.

Αν δείτε άφθονο αλάτι σε αλυκή ή εργοστάσιο, τότε να είστε σίγουροι πως είστε τυχερό άτομο και θα συμβούν πολλά θετικά απρόοπτα στη ζωή σας. Επίσης μπορεί να δεχτείτε επίσκεψη φίλων.

 Αν δείτε πως αλατίζετε το φαγητό σας, σημαίνει χρέη και ενέχειρα.

Αν το δεις χυμένο πάνω σε τραπέζι θα έχεις καυγάδες στο σπίτι σου.

Αν δείτε πως πετάτε αλάτι, σημαίνει ότι δεν προσέχετε τι λέτε με αποτέλεσμα να παρεξηγήστε με τους δικούς σας. Να είστε πιο συγκρατημένοι.

Αν δείτε πως τρώτε αλάτι, αυτό σημαίνει πως θα σας εγκαταλείψουν αγαπημένα πρόσωπο και θα απογοητευτείτε. Αν ονειρευτείτε αλατοπίπερο, ακόμη χειρότερα. Πρέπει να προσέξετε γιατί θα έχετε οικογενειακά και ερωτικά σκάνδαλα. Επίσης θα μπλεχτείτε σε διαφωνία που δεν θα βγει υπέρ σας.

Για μια νέα γυναίκα, το να δει πως τρώει αλάτι σημαίνει εγκατάλειψη από τον εραστή της για μια πιο θελκτική κοπέλα, πράγμα που θα της προξενήσει μεγάλη θλίψη.

Αν δείτε αλάτι σκορπισμένο στο πάτωμα ή στα τραπέζια και τα έπιπλα, στο σπίτι σας θα φωλιάσει η διχόνοια.

Αν βρέξει και διαλυθεί ή φυσήξει και σκορπιστεί το αλάτι, τότε θα δοθεί μια καλή λύση στο πρόβλημα και θα ησυχάσουν όλα.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια