You dont have javascript enabled! Please enable it! Ανηψιά - Ανιψιός - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Ένα όνειρο για τους ανιψιούς σηματοδοτεί την ενότητα της οικογένειάς σας, την επιθυμία όλων των συγγενών να ενισχύσουν τις οικογενειακές σχέσεις.

Εάν τα ανιψιά σας είναι όμορφα, υγιή και χαρούμενα, θα ζήσετε σε ευημερία, και εάν αυτός (αυτή) φαίνονται άσχημα, ετοιμαστείτε να περάσετε από προβλήματα.

Ο ανιψιός στο όνειρο προμηνύει ευτυχία και μία καλή ζωή. Η ανιψιά σημαίνει πως θα δυσκολευτείτε στη ζωή σας και θα πάρετε μικροστεναχώριες.

Αν είστε άνδρας και δείτε την ανιψιά σας σημαίνει ότι θα κάνετε καινούρια γνωριμία και ότι θα είναι καλή σύντροφος για εσάς.

Αν είστε γυναίκα και ονειρευτείτε ανιψιό σας περιμένει ένας καλός σύντροφος. Αν δείτε τα ανίψια σας κι είναι χαρούμενα σημαίνει ότι θα έχετε έναν επιτυχημένο γάμο.

Αν τα ανίψια σας είναι άρρωστα, προσέξτε την υγεία σας και το περιβάλλον σας γιατί σας συκοφαντούν.

Αν εσείς είστε ανιψιός κάποιου θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επαγγελματική σας δραστηριότητα.

Αν ονειρευόσασταν ότι ο ανιψιός σας σε προσβάλλει με κάποιο τρόπο, τότε είσαι για προβλήματα χρημάτων.

Εάν ονειρευτήκατε για το θάνατο του ανιψιού σας, ο ονειροκρίτης προειδοποιεί ότι στην πραγματικότητα θα έχετε μια παρατεταμένη χρόνια ασθένεια. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αποφευχθεί εάν ληφθούν προληπτικά μέτρα εγκαίρως.

Αν άγνωστα άτομα είναι στον ύπνο σας ανιψιοί ή ανιψιές σας, είναι προειδοποίηση ότι θα σας συκοφαντήσουν γνωστά πρόσωπα.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια