You dont have javascript enabled! Please enable it! Ανθοδέσμη - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν ονειρευτείς ανθοδέσμη με όμορφα και έντονα χρώματα σημαίνει ότι θα λάβεις από κάποιον άγνωστο και πλούσιο συγγενή, κληρονομιά. Σημαίνει ακόμη ότι θα βρεθείς σε μια συγκέντρωση με χαρούμενους νέους ανθρώπους. 

Αν δείτε πως σας προσφέρεται μια μεγάλη ανθοδέσμη με όμορφα και πολύχρωμα άνθη από το αγαπημένο σας πρόσωπο, τότε θα έχετε μια ευτυχισμένη σχέση μαζί του που θα καταλήξει σε επιτυχημένο γάμο. Αν η ανθοδέσμη είναι μαραμένη σίγουρα κάτι σας κρύβει και κινείται ύπουλα πίσω από την πλάτη σας.

Αν μαζεύετε λουλούδια για να φτιάξετε μια ανθοδέσμη σημαίνει επιτυχία και άνοδο στη δουλειά σας καθώς και κληρονομιά από κάποιον άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

Eπίσης σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις νεαρών.

Αν εσείς προσφέρετε ανθοδέσμη σε γνωστό σας πρόσωπο σημαίνει ότι το έχετε στεναχωρήσει εν αγνοία σας κι ότι θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας. Αν η ανθοδέσμη που προσφέρετε σε γνωστό σας πρόσωπο είναι μαραμένη σημαίνει ότι το έχετε στεναχωρήσει εν αγνοία σας κι ότι θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας.

Αν δείτε το σπίτι σας γεμάτο ανθοδέσμες σημαίνει ευτυχισμένο σπιτικό ακόμα κι εγκυμοσύνη.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια