You dont have javascript enabled! Please enable it! Αντιλόπη - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δείτε στο όνειρο σας μια αντιλόπη σε ένα δάσος, προμηνύεται μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά και στην ερωτική σας ζωή.

Αν δείτε ότι ακουμπάτε μια αντιλόπη, θα έρθει πολύ γρήγορα στη ζωή σας ένας άνθρωπος που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον και θα σας ξυπνήσει έντονα πάθη.

Αν δείτε πολλές αντιλόπες, θα καταφέρετε να πετύχετε στην καριέρα σας και θα ανοίξουν πολλές πόρτες στο άμεσο μέλλον σας. Για μια νεαρή γυναίκα που θα δει αντιλόπη, δείχνει πως πολύ σύντομα θα κάνει σχέση.

Αν η αντιλόπη είναι τραυματισμένη ή πληγωμένη, προσέξτε πολύ τις θυελλώδεις σχέσεις γιατί μπορεί να είναι η καταστροφή σας και τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν.

Αν η αντιλόπη του ονείρου σας είναι ζωηρή και υγιής, όλα θα πάνε καλά στην εργασία σας, μετά από σκληρή δουλειά βέβαια. Προσέξτε όμως τις επαγγελματικές σας κινήσεις, αν η αντιλόπη στο όνειρό σας είναι άρρωστη, φυλακισμένη ή άπιαστη από εσάς.

Για τα επαγγελματικά δείχνει πως θα περάσετε μια δύσκολη περίοδο. Αν η αντιλόπη είναι φυλακισμένη ή έχει πεθάνει, προσέξτε τις επαγγελματικές σας κινήσεις και την υγεία.

 Όταν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί αντιλόπη να παραπατάει και να πέφτει από ψηλά, είναι προμήνυμα ότι ο έρωτας που στοχεύει στη ζωή της θα αποδειχτεί το προσωπικό της Βατερλό.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια