You dont have javascript enabled! Please enable it! Αστυνομία - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν ονειρευτείτε πως είστε αστυνομικοί, προσέξτε ποιους κάνετε παρέα, γιατί σας επηρεάζουν αρνητικά και σας επιβουλεύονται.

Αν δείτε πως κάνατε παρέα ή μιλούσατε με αστυνομικούς, θα προδοθείτε από αγαπημένο πρόσωπο και θα στεναχωρηθείτε πολύ.

Αν δείτε πως σας κυνηγούσαν αστυνομικοί, φανερώνει χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Αν δείτε πως σας συλλαμβάνουν, θα παρεξηγηθείτε με φιλικά πρόσωπα.

Αν ονειρευτείς ότι αστυνομικοί προσπαθούν να σε συλλάβουν για κάποιο έγκλημα ενώ είσαι αθώος, σημαίνει ότι θα υπερισχύσεις έναντι των αντιπάλων σου.

Αν ονειρευτείς αστυνομική περιπολία σημαίνει ότι τα θέματα που σε απασχολούν θα έχουν ιδιόρρυθμη εξέλιξη.

Αν δείτε πως ξεφύγατε από τους αστυνομικούς, θα δημιουργήσετε προβλήματα στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά θα αποφύγετε τις ευθύνες.

Αν δείτε αστυνομικούς να συλλαμβάνουν κόσμο, προσοχή, κινδυνεύετε να πέσετε στην παγίδα των εχθρών σας.

Αν δείτε πως έρχεστε σε σύγκρουση με αστυνομικό, θα νικήσετε τους εχθρούς σας.

Αν δείτε αστυνομικούς να μπαίνουν σπίτι σας, θα έχετε δικαστικά μπλεξίματα.

Αν δείτε πως ζητούσατε βοήθεια από αστυνομικούς, θα κάνετε αλλαγή εργασίας με αβέβαιη προοπτική.

Αν ονειρευόμαστε ότι έχουμε πρόβλημα να επικοινωνήσουμε με την αστυνομία σημαίνει ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε την εξουσία μας και το ρόλο μας σε μια κατάσταση. Πρέπει να πάρουμε τον έλεγχο και να είμαστε αυτοί, που ελέγχουμε το πεπρωμένο μας.

Αν βλέπουμε ότι μας σταματά η αστυνομία σημαίνει ότι πρέπει να χαμηλώσουμε ταχύτητες και να πάρουμε τα πράγματα πιο σοβαρά.

Εναλλακτικά, αν μας σταματά η αστυνομία μας δείχνει ένα συναίσθημα ενοχής, εκτός κι αν είμαστε αθώοι, σε αυτή την περίπτωση δείχνει ότι θα διαχειριστούμε ένα δυσάρεστο θέμα που μας ανησυχεί.

Αν σας συνέλαβε αστυνομικός με χειροπέδες, προμηνύει ατύχημα. Θα πρέπει να προσέξετε και να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας στο περιβάλλον σας.

Αν αστυνομικός σας έκοψε κλήση, είναι καλά να ελέγχετε τις δυνάμει σας.

Αν στο όνειρο προσπαθήσατε να συλλάβετε κάποιον, για έγκλημα που δεν έκανε, είναι προμήνυμα ότι θα ξεπεραστούν αντιπαλότητες.

Αν κάποιος δικαιολογημένα συνελήφθη, προμηνύει για επικείμενη ατυχία.Αν σας συνέλαβε αστυνομικός με χειροπέδες, προμηνύει ατύχημα. Θα πρέπει να προσέξετε και να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας στο περιβάλλον σας.

Αν αστυνομικός σας έκοψε κλήση, είναι καλά να ελέγχετε τις δυνάμει σας.

Αν στο όνειρο προσπαθήσατε να συλλάβετε κάποιον, για έγκλημα που δεν έκανε, είναι προμήνυμα ότι θα ξεπεραστούν αντιπαλότητες.

Αν κάποιος δικαιολογημένα συνελήφθη, προμηνύει για επικείμενη ατυχία.

Αν ονειρευτείς ότι τσακώνεσαι με αστυνομικό και είσαι γυναίκα, αυτό είναι προμήνυμα ότι θα ξεφορτωθείς γρήγορα κάποιο ενοχλητικό πρόσωπο.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι εμπλέκεστε σε καυγά με αστυνομικό και υπερτερήσετε εσείς, σημαίνει ότι θα μπορέσετε να επιβληθείτε στα πρόσωπα που είναι εχθρικά απέναντί σας.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας δείχνει ότι σας έρχεται κάποια βοήθεια. Βιώνετε κάποια εσωτερική αναταραχή και χρειάζεστε βοήθεια και υποστήριξη.

Αν βλέπουμε τα ΜΑΤ αναφέρεται σε μια συναισθηματική κατάσταση ή προσωπική σχέση, που πρέπει να χειριστούμε προσεκτικά. Τα ΜΑΤ μπορεί να συμβολίζουν προστασία από κάποιο συναισθηματικά επώδυνα υποσυνείδητο υλικό. Το μυαλό μας προσπαθεί να μας προστατέψει από το να αντιμετωπίσουμε τον πόνο.

Τέλος, αν δείτε πως έχετε ερωτική σχέση με αστυνομικό, προσέξτε πολύ τις επιλογές σας στα αισθηματικά, γιατί τείνετε να μπλέκετε με λάθους ανθρώπους.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια