You dont have javascript enabled! Please enable it! Ατύχημα - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Τα ατυχήματα στα όνειρα αποτελούν σύμβολο κινδύνου στις περισσότερες παραδόσεις ανεξαρτήτως γεωγραφικής τοποθεσίας.

Αν μόνο το βλέπουμε χωρίς να πρωταγωνιστούμε σε αυτό σημαίνει ότι η ύπαρξή μας θα βρεθεί άνω κάτω από κάποια ταπείνωση ή αντίθεση, χωρίς όμως να υπάρχουν καθοριστικές συνέπειες.

Αν δεις στον ύπνο σου ατύχημα, σημαίνει ότι θα πρέπει να μη κάνεις κανένα ταξίδι για το άμεσο μέλλον γιατί δεν θα είναι επιτυχές.

Αν δείτε πως είχατε κάποιο ατύχημα στην εργασία σας, προσέξετε την συμπεριφορά σας γιατί θα κάνετε εχθρούς που θα απειλήσουν την θέση σας.

Αν το ατύχημα που δεις είναι οικονομικής φύσης, σημαίνει ότι θα παλέψεις με όλο σου το είναι για να αποκτήσεις κάποιο αντικείμενο αλλά μετά κάποιο οικείο πρόσωπο σου, θα έχει απώλεια ιδιοκτησίας εφάμιλλης αξίας στην προσπάθεια του να προσφέρει αλληλεγγύη στα σχέδια σου.

Το μέγεθος του τραυματισμού σας στο συγκεκριμένο όνειρο είναι αυτό το οποίο καθορίζει τον κίνδυνο που σας απειλεί.

Αν δείτε πως σωθήκατε από ένα σοβαρό ατύχημα, θα σας δοθεί μια καλή λύση σε ένα δύσκολο πρόβλημα.

Έτσι αν ο τραυματισμός σας είναι επιφανειακός είναι μικρός σχετικά ο κίνδυνος και ούτω καθεξής.

Αν κάποιο οικογενειακό σας πρόσωπο ή κοντινός σας φίλος – φίλη είναι το θύμα του ατυχήματος στο όνειρο, τότε πιθανόν να έχει κάποια δυσκολία στην οποία μπορείτε να βοηθήσετε.

Αν βλέπουμε ότι μας τρακάρουν από πίσω σημαίνει ότι κάτι από το παρελθόν μας επηρεάζει ακόμα την παρούσα κατάσταση. Πρέπει να μάθουμε από το παρελθόν για να προχωρήσουμε μπροστά.

Αν ονειρευόμαστε ότι ένα αεροπλάνο συντρίβεται σημαίνει ότι έχουμε βάλει υπερβολικά μεγάλους και μη ρεαλιστικούς στόχους και είμαστε στα πρόθυρα να συντριβούμε. Εναλλακτικά, η έλλειψη εμπιστοσύνης, η ηττοπαθής συμπεριφοράς μας και η αμφισβήτηση στους στόχους μας αντιπροσωπεύονται από τη συντριβή του αεροπλάνου.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια