You dont have javascript enabled! Please enable it! Βάλτος - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Όνειρο το οποίο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζεται και τον ρόλο τον οποίο παίζει μέσα σε αυτό.

Συμβολικά μπορεί να συνδεθεί με τα αισθήματα της μοναξιάς και της αποξένωσης ή να αντικατοπτρίζει θέματα ή καταστάσεις που στην πραγματική μας ζωή έχουν βαλτώσει.

Το να δείτε στ’ όνειρο σας ότι περπατάτε ανάμεσα σε βαλτώδεις περιοχές σημαίνει αρρώστιες από κούραση και στενοχώρια, θα υποφέρετε από δυσφορία για κακή συμπεριφορά συγγενών σας. Επίσης, το όνειρο αυτό προμηνύει ευθύνες που δεν αξίζει τον κόπο ν’ αναλάβετε.

Με τη λογική του προμηνύματος ο βάλτος προβλέπει κίνδυνους και ασθένειες, οι οποίες μπορεί να είναι πολύ σοβαρές στην περίπτωση που βυθιζόμαστε μέσα σε αυτό. Προκειμένου να προσδιορίσουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης θα πρέπει να λάβουμε υπόψη την κατάσταση και το μέγεθος του βάλτου και το κύριο περιβάλλον.

Αν δείτε ότι βουλιάζετε τελικά μέσα στο βάλτο σας περιμένει καταστροφή. Αν καταφέρετε να βγείτε από το βάλτο μπορεί τελικά και να ξεπεράσετε με πολύ αγώνα όλα σας τα προβλήματα.

Στην περίπτωση που δούμε ότι περνάμε το βάλτο το σύμβολο έχει την έννοια του εμποδίου το οποίο ωστόσο θα ξεπεράσουμε.

Εάν σε ένα όνειρο χαθείτε και τελικά βγείτε στο βάλτο – στην πραγματικότητα απλά παίρνετε τη λάθος απόφαση

Τα όνειρα που συνδέονται με το βάλτο μπορεί σε άλλες περιπτώσεις να σχετίζονται με την απώλεια της κατεύθυνσης σε κάποιο τομέα της ζωής μας ή να συνδέεται με καθυστέρηση στην επίτευξη κάποιου στόχο.

Γενικά θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη σας την αίσθηση που σας αφήνει αυτό το όνειρο προκειμένου να οδηγηθείτε σε μία ορθή ερμηνεία.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια