You dont have javascript enabled! Please enable it! Βάπτιση - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δεις στον ύπνο σου ότι πήγες σε βάπτιση, τότε να αναμένεις ότι μπαίνεις σε μία περίοδο σημαντικών μεταμορφωτικών αλλαγών στη ζωή σου, τις οποίες και θα απολαύσεις.

Αν δεις ότι εσύ βαπτίζεσαι ξανά, αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις αλλαγές στον ίδιο σου τον εαυτό, αφήνοντας πίσω σου πικρίες, πάθη και λάθη και κάνοντας μία νέα αρχή!

Αν βαπτίζεται το ταίρι σου, σημαίνει ότι σου είναι πιστό.

Αν δείτε ότι εσείς είστε ο νονός ή η νονά και βαπτίζετε ένα μωρό ή κάποιο άλλο άτομο, σημαίνει ότι σας περιμένει μια όμορφη ευτυχισμένη ζωή κοντά σε ανθρώπους που σας αγαπούν.

Αν, όμως, αυτός που βαπτίζεται είναι ηλικιωμένος, τότε το όνειρο σημαίνει ατυχία και εμπόδια. Αν δείτε ότι αυτός που βαπτίζεται είναι άλλου θρησκεύματος, οι υποθέσεις σας θα λά­βουν ευχάριστη τροπή, και επιτέλους θα χαρείτε έπειτα από τόσες πίκρες και βάσανα.

Αν ονειρευτείτε τον Ιωάννη το Βαπτιστή να βαφτίζει το Χριστό στον Ιορδάνη, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα έχετε ένα τρομερό δίλημμα: να δεχθείτε μια πενιχρή θέση για να υποστηρίξετε άλλους, ή να ακολουθήσετε επιθυμίες που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στον πλούτο και στη διάκριση.

Αν η βάπτιση που βλέπουμε δεν είναι ενός μωρού, αλλά άλλων πραγμάτων, αυτό που θα γεννηθεί ή αυτό που θα αρχίσει εξαρτάται από αυτό που βαπτίζεται, αλλά θα είναι πάντα κάτι συναισθηματικό και βαθύ. Έτσι, αν για παράδειγμα, παρευρισκόμαστε στη βάπτιση μιας βάρκας, αυτό που σημαίνει είναι ένα ταξίδι στη θάλασσα, που θα μας αφήσει μια βαθιά ανάμνηση.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια