You dont have javascript enabled! Please enable it! Βλάβη - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Οι βλάβες γενικά συνδέονται με τομείς της ζωής μας στους οποίους υπάρχει πρόβλημα. Ανάλογα με τα συμφραζόμενα μπορούμε να δούμε αρκετά ξεκάθαρα στις περισσότερες περιπτώσεις ποιοι είναι αυτοί οι τομείς. Γίνεται λοιπόν σαφές ότι τα αντικείμενα τα οποία συνδέονται με τις βλάβες έχουν καθοριστικό ρόλο για την σωστή απόδοση του ονείρου και είναι αυτά πρώτα και κύρια αυτά τα οποία θα πρέπει να μελετήσουμε.

Αν ονειρευτείτε πως βλάπτετε κάποιον, σημαίνει πως θα κάνετε άσχημες δουλειές, θα εκδικηθείτε και θα πληγώσετε έναν συνέταιρό σας. Το όνειρο στην συγκεκριμένη περίπτωση σας προειδοποιεί ότι είναι απαραίτητο να αλλάξετε αντίληψη και συμπεριφορά καθώς κινείστε προς λάθος κατεύθυνση την οποία σχεδόν σίγουρα θα μετανιώσετε στο μέλλον.

Αν δείτε πως κάποιος έβλαψε εσάς, σημαίνει πως έχετε εχθρούς που θα σας νικήσουν αν δεν προσέξετε τα επόμενα βήματα σας.

Όνειρο του οποίου η ερμηνεία καθορίζεται σχεδόν αποκλειστικά από το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζεται και τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Οι βλάβες στο όνειρο δεν αποτελούν απαραίτητα αρνητικό οιωνό καθώς σε πολλές περιπτώσεις τα όνειρα στα οποία εμφανίζονται έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Αν η βλάβη εντοπίζεται σε αγαθά πρώτης ανάγκης όπως το νερό και το ρεύμα το όνειρο μας προτρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία σε όσες αλλαγές συμβαίνουν γύρω μας.

Δεν λείπουν περιπτώσεις στις οποίες η βλάβη συμβαίνει σε αντικείμενο το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για το άτομο που βλέπει το όνειρο. Τότε είναι δυνατόν το όνειρο να έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνεία που να παρεκκλίνει λιγότερο η περισσότερο από τις γενικές ερμηνείες που δόθηκαν παραπάνω.

Σε μια τέτοια περίπτωση ακολουθείστε το ένστικτό σας προκειμένου να αποδώσετε στο όνειρο τη σημασία του.

Bλάβη σε μηχανήματα μικρής σημασίας συνδέουν τα όνειρο με τον αισθηματικό τομέα της ζωής μας. Αυτά τα όνειρα κυρίως μας προτρέπουν να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στο ταίρι μας και να υιοθετήσουμε μία πιο ειλικρινή και σωστή συμπεριφορά απέναντί του.

Αν έχετε πάθει βλάβη σε κάποιο όχημα δείτε την ερμηνεία για τον μηχανικό.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια