You dont have javascript enabled! Please enable it! Βραχίονας - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Το όνειρο αυτό έχει πολλές ερμη­νείες. Έτσι, αν δείτε ότι έχετε δυνατά μπράτσα, μάθετε ότι ασθένεια σας απειλεί, την οποία πρέ­πει να καταπολεμήσετε για να σωθείτε – ακόμη, σημαίνει πλούτη που θα κερδίσετε – ίσως μάλιστα κάποια κληρονομιά σάς απαλλάξει από σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία ενδέχεται να σας οδηγήσουν ακόμη και στη φυλακή.

Αν ονειρευτείς ένα κομμένο μπράτσο, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις έναν καυγά ή και χωρισμό ακόμη.

Γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι έχει ωραία μπράτσα θα δει το σύζυγό της να θησαυρίζει∙ αν είναι κόρη, το όνειρο σημαίνει ότι θα κάνει ωραίο και πλούσιο γάμο.

Αν έχετε μπράτσα ισχνά και ασθενικά ή πληγωμένα, και κατέχετε σπουδαίο αξίωμα, είστε, ας πούμε, στρατιωτικός ή πολιτικός, σημαίνει ότι θα δείτε τους ανθρώπους σας να υφίστανται δεινά και να πεθαίνουν, είτε από αρρώστια είτε από κά­ποια άλλη αιτία∙

Αν δεν κατέχετε κάποιο αξίωμα και δείτε αυτό το όνειρο, ας περιμένετε να ασθε­νήσει κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, κάτι που θα σας στενοχωρήσει ιδιαίτερα.

Αν είσαι σε γάμο και δεις το συγκεκριμένο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα έχεις πολλά προβλήματα και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τρίτα πρόσωπα, που ίσως προσπαθήσουν είτε να σου βάλουν λόγια, είτε να σε ξεγελάσουν.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια