You dont have javascript enabled! Please enable it! Βόδι - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν ονειρευτείς πως είδες όμορφα και καλοθρεμμένα βόδια να βόσκουν ήρεμα σε πράσινο λιβάδι, σημαίνει ότι θα γνωρίσεις την ευτυχία και τη χαρά, πλάι σε ένα ταίρι κατάλληλο για σένα.

Αν ονειρευτείς βόδια ισχνά και μαλλιαρά να τρώνε φτωχά, σημαίνει ότι εδώ και πολύ καιρό πάσχιζες να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου, αλλά με λάθος τρόπο.

Αν δείτε πως τρώτε μαγειρεμένο βοδινό κρέας, σημαίνει ερωτική επιτυχία, χρήμα και προαγωγή στη δουλειά σας. 

Βλέποντας αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι θα πρέπει α αλλάξεις τρόπους και συνήθειες.

Αν δεις βόδια που τρέχουν πανικόβλητα, σημαίνει ότι αν θες να παραμείνεις σε ένα καλό επαγγελματικό επίπεδο, θα πρέπει να εντείνεις στο μέγιστο τις προσπάθειές σου.

Αν ονειρευτείς ένα κοπάδι αγελάδες την ώρα που τις αρμέγουν, σημαίνει ότι θα αποκτήσεις πλούτο που όμως, άλλοι μόχθησαν γι’ αυτόν.

Αν δείτε βόδια να οργώνουν, σας περιμένει οικονομική ευημερία και επαγγελματική άνοδος.

Αν δεις στον ύπνο σου πως αρμέγεις αγελάδες με φουσκωμένους μαστούς, αυτό είναι σημάδι μεγάλης εύνοιας της τύχης.

Αν δεις ένα μοσχάρι να κλέβει το γάλα, αυτό σημαίνει ότι δεν έδειξες το απαιτούμενο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να τον χάσεις ή λόγω επαγγελματικής αμέλειας να χάσεις χρήματα.

Αν ονειρευτείς νεαρά μοσχάρια, θα σημειώσεις μεγάλη κοινωνική επιτυχία και θα κερδίσεις την καρδιά ενός τίμιου ανθρώπου.

Αν είσαι επιχειρηματίας και δεις αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι θα έχεις μεγάλα έσοδα από πωλήσεις. Αν είσαι ερωτευμένος, αυτό το όνειρο σημαίνει ότι κάνεις μια σχέση που θα είναι ιδιαίτερα αρεστή.

Αν τα μοσχάρια είναι αδύνατα, σημαίνει ότι θα έχεις επιτυχία στην επίτευξη των στόχων σου αλλά με πολύ κόπο και δουλειά.

Αν δείτε βόδια ή βουβάλια με κέρατα, σημαίνει παρεξηγήσεις με αγαπημένο πρόσωπο και εγωιστική συμπεριφορά εκ μέρους σας.

Αν δεις στον ύπνο σου, βόδια σκουρόχρωμα με μακριά κέρατα και ιδιότροπα, σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχεις το περίγυρό σου για τυχόν εχθρούς.

Αν δείτε πως τρώτε μαγειρεμένο βοδινό κρέας, σημαίνει ερωτική επιτυχία, χρήμα και προαγωγή στη δουλειά σας.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια