You dont have javascript enabled! Please enable it! Γάμος - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Ένα από τα πιο συχνά όνειρα, είναι το όνειρο του γάμου! Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις τις οποίες αναφέρουμε αναλυτικά παρακάτω.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι βρίσκεσαι σε έναν γάμο, αυτό είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα βρεθείς σε κατάσταση με πολύ θλίψη και θα έχεις καθυστέρηση στην πρόοδό σου.

Mια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ο γάμος της γίνεται κρυφά, σημαίνει ανεπιθύμητα γεγονότα και αποτυχίες. Αν όμως μια νέα γυναίκα δει όνειρο πως ετοιμάζει ανοιχτό γάμο, θα πρέπει σίγουρα να περιμένει επιτυχία και εκτίμηση από το περιβάλλον της.

Αν νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι υπάρχει διαφωνία γονέων για το γάμο, θα ανακαλύψει ότι μεταξύ των συγγενών της υπάρχουν παρεξηγήσεις.  Αν δει ότι ο αγαπημένος της παντρεύεται μια άλλη, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως άδικα αγωνιά, γιατί ο εραστής της θα της είναι πιστός.

Αν είσαι ανύπαντρη-ος και δεις στον ύπνο σου την ημέρα του γάμου σου, τότε θα υπάρξει ένα γρήγορο ευχάριστο γεγονός στον τομέα των αισθηματικών σου. Είναι πολύ πιθανό να βρεις έναν άνθρωπο, με τον οποίο θα έχεις μία όμορφη και σταθερή σχέση!

Αν όμως ήδη είσαι παντρεμένος-η και δεις στο όνειρό σου ότι γίνεται ξανά ο γάμος σου, τότε θα υπάρξει μία δύσκολη περίοδος με προβλήματα και καθυστερήσεις στην εξέλιξη των στόχων που έχεις με τον ή την σύζυγο!

Αν δέχεσαι πρόσκληση σε γάμο, θα μάθεις άσχημα νέα.

Αν ο γάμος ήταν μια ευτυχισμένη γιορτή και οι ιερείς φορούσαν λευκά άμφια, τότε το όνειρο μπορεί να προμηνύει μια μακρά και ευτυχισμένη έγγαμη ζωή.

Ωστόσο, αν είδατε τους ιερείς με μαύρα ράσα, ή τους καλεσμένους με μαύρα ρούχα κατά τη διάρκεια του γλεντιού, είναι κακός οιωνός και είναι προμήνυμα κακής έγγαμης ζωής. Σε πολλές περιπτώσεις προμηνύει επίσης έναν γρήγορο θάνατο.

Ανοιχτός γάμος για μια νέα γυναίκα, προμηνύει επιτυχία και προκοπή.

Κλειστός γάμος, με λίγους καλεσμένους, σημαίνει στεναχώρια.

Αν ονειρευτείς τους συμπεθέρους σου, μαζί με όργανα και τραγούδια, θα πληροφορηθείς κάποια δυσάρεστη είδηση.

Αν δεις πως στεφανώνεις άγαμο, το άτομο αυτό θα ζήσει μεγάλες δόξες.

Νέα που θα ονειρευτεί πως διαφωνούν οι δικοί της για το γάμο, προμηνύει προβλήματα μεταξύ των δικών της.

Να χαίρεται η γυναίκα που βλέπει πως ο αγαπημένος της παντρεύεται μια άλλη, γιατί αυτό σημαίνει ότι της είναι πιστός.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι ο γάμος σου γίνεται με μουσικά όργανα και μεγαλοπρέπεια, το όνειρό σου προμηνύει θάνατο δικό σου ή κάποιου στενού συγγενή σου.

Αν όμως τελείται πολιτικός γάμος, θα σε τιμήσουν οι ανώτεροι σου.

Αν είσαι σε γάμο  χωρίς παπά και χωρίς μουσική  και είσαι ανύπαντρος θα έχεις πολύ ευχάριστες ειδήσεις.

Ιδιαιτέρως πολύπλοκο είναι το όνειρο όπου παντρευόμαστε κάποιον του ιδίου φύλου, αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, συμβολίζει το ναρκισσισμό του ατόμου που είδε το όνειρο.

Αν ονειρευόμαστε ότι παντρευόμαστε κάποιον συγγενή μας προμηνύει καυγάδες και διαμάχες, καθώς και προβλήματα ή απώλειες.

Αν στο όνειρο παντρεύεστε ξανά τον/την σύζυγό σας θα έχετε μεγάλη επαγγελματική επιτυχία και οικονομικά οφέλη.

Αν δούμε ότι παντρευόμαστε τον/ην πρώην μας σημαίνει ότι έχουμε δεχθεί πλευρές αυτής της σχέσης κι ότι έχουμε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Εναλλακτικά σημαίνει ότι μια παρούσα σχέση μας έχει κοινά με την προηγούμενη σχέση μας με τον/ην πρώην. Παρόλα αυτά δε θα κάνουμε τόσα πολλά λάθη.

Αν δείτε ότι ένας γάμος διακόπτεται από ένα απρόοπτο συμβάν, να προσέχετε την υγεία σας.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια