You dont have javascript enabled! Please enable it! Γάντια - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Στα όνειρα, τα γάντια έχουν δύο αντιφατικές αισθήσεις που χαρακτηρίζονται για τα συναισθήματα που συνοδεύουν. Αφ’ ενός, το γάντι είναι το φόρεμα του χεριού και, υπό αυτήν τη μορφή, η ερμηνεία πρέπει να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις καταστάσεις των πραγμάτων και τη διαχείρισή τους. Αφ’ ετέρου, το γάντι χρησιμεύει επίσης να κρύψει τα χέρια, και έτσι το όνειρο συνοδεύετε από αρνητικά συναισθήματα (φόβος, ντροπή, άγχος, κλπ.).

Εάν ονειρευτείτε πως φοράτε ωραία, καθαρά και καινούρια γάντια, να περιμένετε καλές, ευχάριστες ειδήσεις και σύντομο γάμο.

Αν δείτε να φορά γάντια το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα ευτυχήσετε μαζί του.

Εάν ονειρευτείτε να σας πετούν γάντια ή να είναι ριγμένα κάτω, πεταμένα, να περιμένετε καυγάδες και φασαρίες οικογενειακές.

Αν δείτε παλιά γάντια ή να βγάζετε τα γάντια που φοράτε στον ύπνο σας, θα στενοχωρηθείτε πολύ. Να προσέχετε!

Αν τα γάντια που φοράτε είναι τρύπια ή βρώμικα, θα σας προσβάλουν βάναυσα.

Μαύρα γάντια προμηνύουν θλίψη.

Αν δεις πως βρήκες ένα ζευγάρι γάντια, σημαίνει πως θα παντρευτείς ή θα αρχίσεις καινούργια ιστορία αγάπης.

Για τον άντρα που θα ονειρευτεί πως βοηθά μια κυρία να βάλει τα γάντια της, σημαίνει πως η σύντροφός του θα τον εκθέσει.

Αν άνδρας φορούσε γυναικεία γάντια, αυτό δείχνει ότι μπορεί να εκτεθεί από γυναίκα που είναι στο πλευρό του.

Αν ονειρευτούμε ότι φοράμε γάντια εργασίας αντιπροσωπεύει μια δύσκολη κατάσταση, στην οποία πρέπει να «βρωμίσουμε» τα χέρια μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ή ότι φοράμε γάντια με κομμένα δάκτυλα σημαίνει ότι χειριζόμαστε τα πράγματα με παιδικό τρόπο.

Γάντια που δεν ταιριάζουν, δείχνουν δυσαρέσκεια με τις σημερινές συνθήκες ζωής.

Αν τα φοράμε όταν δεν πρέπει (π.χ. στο κρεβάτι) και αισθανόμαστε στενοχωρημένοι ή αναστατωμένοι με αυτά, αποκαλύπτει την ανησυχία μας να κρύψουμε ελαττώματα ή ατέλειες είτε φυσικές είτε ηθικές ή τον φόβο ότι θα ανακαλυφθεί κάποια ανωμαλία κατά την διάρκεια της εργασίας μας ή διαπραγμάτευσής μας.

Τα γάντια αντιπροσωπεύουν επίσης την ικανότητα του ατόμου να αμφισβητήσει τις πεποιθήσεις άλλων, κρύβοντας από εκείνους τη δική του συνείδηση και το επίπεδο ικανότητάς του.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια