You dont have javascript enabled! Please enable it! Γύφτος - Γύφτισσα- Ερμηνεία ονείρου - Μαντείον

 

Είτε δεις γύφτο είτε γύφτισσα
0
Είδες στον ύπνο σου << Γύφτο ή Γύφτισσα; >> Μοιράσου την εμπειρία από το όνειρό σου και... πάρε απαντήσεις από χρήστες που είδαν παρόμοιο όνειρο, αλλά και τι εξέλιξη είχαν..x
είτε κουβεντιάζεις μαζί τους, τίποτα το καλό μην περιμένεις παρά μόνο ανησυχίες στη δουλειά και στον έρωτα. Μόνο στην περίπτωση που σου προσφέρουν κάτι και το πάρεις θα έχεις επιτυχίες.

Αν δείτε στο όνειρο σας πως μιλάτε με κάποιο γύφτο, θα κάνετε νέα ερωτική γνωριμία με καλές προοπτικές, και οι ήδη δεσμευμένοι θα ζήσουν ευχάριστες και γαλήνιες στιγμές με το σύντροφο. Όμως, σχετικά με τα οικονομικά σας θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα.

Αν ονειρευτείς πως επισκέπτεσαι κατασκήνωση γύφτων, είναι σίγουρο πως θα σου κάνουν μια σημαντική πρόταση και εσύ θα ερευνήσεις τη θέση των άλλων απέναντί σου και θα λάβεις τα μέτρα σου.

Για τη γυναίκα που θα δει πως ένας γύφτος ή γύφτισσα της λέει τη μοίρα της, είναι προμήνυμα βιαστικού και απερίσκεπτου γάμου. Αν είναι ήδη παντρεμένη, θα κάνει μια άδικη σκηνή ζηλοτυπίας στον άντρα της.

Για τον άντρα που θα δει πως μιλά με γύφτο, προβλέπεται σημαντική απώλεια της περιουσίας του .

Αν δείτε πως κάνετε συναλλαγές με γύφτους, σημαίνει πως θα χάσετε λεφτά εν γνώσει σας. Αυτό το όνειρο δείχνει πως τα υλικά πράγματα έχουν την πρώτη θέση στην ζωή σας.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ


4.8 6 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια