You dont have javascript enabled! Please enable it! Πρόταση Γάμου - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Η πρόταση γάμου στο όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, συμβολίζει την προθυμία του ονειρευόμενου για αλλαγή. Αντανακλά επίσης την επιθυμία του ονειρευόμενου για μια σταθερή σχέση, αλλά και την ανάγκη του να δείξει την ευτυχία του σε όλους.Εάν ο ονειρευόμενος είναι αυτός που κάνει την πρόταση γάμου, σηματοδοτεί ότι είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη στην αγάπη, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής του, επειδή της πρόταση γάμου προηγείται πάντα της απόφασής του για νέες εμπειρίες στη ζωή.

Ο συμβολισμός αυτού του ονείρου δείχνει επίσης ότι ο ονειρευόμενος θα έχανε ευχαρίστως κάτι από την ανεξαρτησία του, προκειμένου να εξασφαλίσει τη σταθερότητα στη ζωή του. Ένα βήμα, βεβαίως, που προϋποθέτει θάρρος. Και αυτό που συμβολίζει ένα τέτοιο όνειρο, είναι ότι το θάρρος ανταμείβεται.

Για κάποιον που σχεδιάζει μια αλλαγή σε επαγγελματικές ή επιχειρηματικές υποθέσεις, ένα τέτοιο όνειρο δείχνει ότι ο χρόνος είναι εξαιρετικά ευνοϊκός. Στην ερμηνεία των ονείρων, ένα όνειρο πρότασης γάμου δείχνει ότι αυτός που το ονειρεύεται, έχει υψηλό αίσθημα ευθύνης και ορθολογισμού για να υπολογίσει τον κίνδυνο και να επενδύσει ή να ξεκινήσει μια νέα δουλειά.

Αυτός που δέχεται πρόταση γάμου στο όνειρο, πρέπει να είναι προσεκτικός, επειδή κάποιος θα προσπαθήσει να τον παρασύρει σε κάτι που ο ίδιος δεν θα θέλει. Είναι ένα μήνυμα ότι πρέπει να προσέξει να μην συμμετέχει σε σχέδια άλλου.

Αυτός που βλέπει ότι ο ίδιος κάνει την πρόταση γάμου, μπορεί να σημαίνει επίσης ότι στην πραγματικότητα ψάχνει για κάποια επικοινωνία. Θα δει με καθαρότερη ματιά τη ζωή και θα αναλάβει κάποια πρωτοβουλία για να προστατέψει το περιβάλλον του, σε μια όχι και τόσο εύκολη διαδικασία.

Αν η πρόταση γάμου αφήνει μια αρνητική αίσθηση στον ονειρευόμενο, σημαίνει ότι περιτριγυρίζεται από ψεύτικους φίλους.

Αν η αίσθηση που αφήνει ένα τέτοιο όνειρο είναι θετική, μια κρυφή του επιθυμία θα πραγματοποιηθεί.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια