You dont have javascript enabled! Please enable it! Δαντέλα - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Πρόκειται για όνειρο το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις έχει θετική σημασία, αν και υπάρχουν φορές που μπορεί να έχει αμφιλεγόμενη ερμηνεία. Ο τομέας ή οι τομείς στους οποίους θα έχετε εύνοια μπορεί να φανεί μέσα από τα υπόλοιπα στοιχεία που φαίνονται στο όνειρο.

Αν βλέπετε στο όνειρό σας δαντέλα και το όνειρο έχει θετική χροιά το όνειρο προοιωνίζει πως χαρά αγάπη και αρμονία θα επικρατήσουν στη ζωή σας. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα το πετύχετε εξαιτίας της ικανότητάς σας να παραμένετε ήρεμοι ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις.

Αν είσαι ερωτευμένος και ονειρευτείς πως η αγαπημένη σου φοράει δαντέλες, είναι προμήνυμα πίστης στον έρωτα αλλά και προαγωγής.

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι φοράει δαντέλες, σημαίνει ότι θα ικανοποιηθούν όλες της οι επιθυμίες και οι εραστές και θαυμαστές της, θα υποταχθούν χωρίς όρους και απαιτήσεις.

Αν δεις πως πουλούσες δαντέλες, σημαίνει ότι οι επιθυμίες σου θα ξεπεράσουν τις δυνατότητές σου.

Για ένα νέο κορίτσι που θα ονειρευτεί ότι φτιάχνει δαντέλα, σημαίνει ωραίο και πλούσιο άνδρα.

Αν δει ότι στολίζει το νυφικό της με δαντέλα, σημαίνει ότι θα έχει πολλούς εραστές, αλλά όχι σύζυγο.

Αν αγοράζεται δαντέλα το όνειρο συνδέεται με την έλευση πλούτου. Θα μπορούσε επίσης να συσχετιστεί μα κάποιο άλλο τομέα της ζωής μας αν το όνειρο μας οδηγεί σε μια τέτοια σκέψη.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια