You dont have javascript enabled! Please enable it! Δόντια-Δόντι - Ερμηνεία ονείρου - Μαντείον

Τα όνειρα με δόντια είναι γενικά κακά όνειρα και συνήθως όπως μας λέει και  o ονειροκρίτης μας δεν προμηνύει ευχάριστα νέα και πράγματα.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας αυτό σημαίνει ότι θα έχετε κάποια αποτυχία σε κάποιον σημαντικό τομέα στην ζωή σας!

Αν δείτε ότι είστε στον οδοντίατρο και σας βγάζει κάποιο δόντι αυτό σημαίνει αρρώστια και ίσως σοβαρή μάλιστα.

Αν δεις δόντια με αίμα η γενικά δόντια άσχημα αυτό προμηνύει πως θα έχετε πολλές απανωτές κακοτυχίες που ίσως εκεί χάσετε κάποια χρήματα, αποτυχετε σε διάφορες υποθέσεις που σας απασχολούν.

Αν έχασες δόντια με οποιοδήποτε τρόπο, σημαίνει ξαφνική κακοτυχία στις επιχειρήσεις και στις ιδιωτικές και οικογενειακές υποθέσεις σου.

Αν ονειρευτείς ότι θαύμαζες τα δόντια σου για τη συμμετρία και τη λευκότητά τους, προμηνύονται ευχάριστες απασχολήσεις, ευτυχία και ευχαρίστηση μετά την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

Τα χρυσά δόντια για άλλους μεν είναι καλό, για άλλους όμως κακό, ανάλογα με το επάγγελμα. Δό­ντια ασημένια σημαίνουν χρήματα και απολαβές∙ μολυβένια, σημαίνουν κινδύνους και απάτες.

Αν δείτε ότι τα δόντιά σας είναι ψεύτικα, σημαίνει ότι προσπαθείτε να απα­τήσετε τον κόσμο και να δολιευτείτε τους φίλους σας, θα αποκαλυφθούν όμως οι προθέσεις σας και θα εισπράξετε μόνο την περιφρόνηση και την αηδία των άλλων, κάτι που πολύ θα σας κοστίσει στο μέλλον.

Αν δείτε πως φυτρώνουν καινούργια δόντια είναι προάγγελος αλλαγών και ίσως εγκυμοσύνης.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια