You dont have javascript enabled! Please enable it! Δώρο - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν ονειρευτείς πως παίρνεις δώρα από κάποιον, σημαίνει πως θα πάρεις χρήματα από αυτούς που σου οφείλουν και πως θα έχεις ασυνήθιστη τύχη σε προβλέψεις και σε θέματα αγάπης.

Αν τα δώρα είναι όμορφα και σας αρέσουν, προμηνύεται ερωτική γνωριμία που θα σας φέρει πολύ ευτυχία.

Αν ονειρευτούμε ότι προσφέρουμε ένα δώρο δείχνει τη γενναιοδωρία μας προς τους άλλους. Εναλλακτικά, μπορεί να προσπαθούμε να εκφράσουμε κάποιο συναίσθημα ή έχουμε κάτι περίεργο να πούμε, που πρέπει να προσέξουμε πως θα το πούμε.

Αν δεις πως στέλνεις κάποιο δώρο, σημαίνει ότι θα δυσαρεστηθείς και ότι οι προσπάθειές σου θα καταλήξουν σε αποτυχία.

Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο αγαπημένος της, της στέλνει πλούσια δώρα, είναι προμήνυμα ότι θα κάνει έναν πλούσιο και ευτυχισμένο γάμο.

Αν είσαι ανύπαντρη γυναίκα και ονειρευτείς στον ύπνο σου ότι σου δίνουν δώρο ένα δαχτυλίδι είναι κακός οιωνός για την σχέση σου. Μάλιστα αν δεις ότι σου το βάζουν βέρα στο δάχτυλο, θα περάσεις δύσκολες στιγμές είτε στην οικογένεια σου είτε στην ερωτική σχέση σου.

Αν ονειρευτείς να παίρνεις δώρα από κάποιον που δεν συμπαθείς, είναι οιωνός ή προαίσθημα ότι υπάρχουν γύρω σου άνθρωποι που θέλουν να σε βλάψουν.

Αν βλέπουμε μια στοίβα δώρα συμβολίζει τα αχρησιμοποίητα και μη αναγνωρισμένα ταλέντα και τις αντίστοιχες ικανότητες.

Αν είναι ακριβά δώρα, σας περιμένει πλούσιος γάμος.

Αν ονειρευόμαστε ότι ξετυλίγουμε ένα δώρο σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε τα ασυνήθιστα ταλέντα μας και τις δυνατότητες μας. Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε τις κρυμμένες μας ικανότητες, που έχουμε κλειδώσει μέσα μας.

Αν βρούμε το δώρο μας ξετυλιγμένο σημαίνει ότι κάποιος μας εκμεταλλεύεται για τα ταλέντα μας και τις ικανότητες μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι συσκευάζουμε δώρα είναι  τα βάρη, που ετοιμαζόμαστε να κουβαλήσουμε  στη ζωή μας. Καλό είναι να απαλλαγούμε απ’ αυτά το συντομότερο δυνατόν.

Αν σας κάνουν δώρο γλυκά, θα πάρετε μεγάλη στεναχώρια.

Πάρα πολύ κακό είναι να μην μπορούμε να το ανοίξουμε. Ίσως υπάρχει εμπόδιο ή η ψυχή έχει αντιληφθεί τι κρύβει και δεν θέλει να δούμε τη θέα του.

Αν κάποιος άλλος άνοιξε το δώρο που προορίζεται για μας, κάποιος άλλος φανέρωσε τον κρυμμένο μας εαυτό και τα παραπάνω, χωρίς την άδειά μας.  Άρα, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι αυτή την αδυναμία μας, μπορεί να μας εκμεταλλευτεί.

Αν βλέπουμε ότι γίνονται όλα μαζί, δίνουμε, λαμβάνουμε δώρα, χαρίζουμε, μας κλέβουν,  πακετάρουμε, ξεπακετάρουμε,  και γίνονται συνεχόμενα  και ταυτόχρονα διάφορες πράξεις δηλώνουν  ότι επικρατεί μέσα μας  χάος, όλες οι καταστάσεις μπερδεύονται μαζί. Νιώθουμε πολύ διαλυμένοι, διότι διάφορες καταστάσεις περνάνε από τα μάτια μας και προσπαθούμε να τις αντιμετωπίσουμε όλες μαζί. Άρα, το άτομο έχει φόβο να πάθει υπερκόπωση, διότι σηκώνει παράλληλα πολλά βάρη και πρέπει να ηρεμήσει.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια