You dont have javascript enabled! Please enable it! Έγκυος - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν είδες στον ύπνο σου ότι είσαι έγκυος, ενώ στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε σύντομα θα υπάρξουν κάποια βάρη, τα οποία θα σε αναγκάσουν να εργαστείς πιο συστηματικά και μεθοδικά, προκειμένου να τα αντιμετωπίσεις. Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις στα επαγγελματικά, στα οικονομικά και στα αισθηματικά σου, δεν θα είναι απροσπέραστα, όμως θα σε κάνουν να νιώσεις ότι κουβαλάς ένα φορτίο, όπου εσύ έχεις για αυτό την πλήρη ευθύνη… Είναι στο χέρι σου λοιπόν να ξεπεράσεις αυτή τη δύσκολη κατάσταση!

Όταν μια έγκυος βλέπει στο όνειρό της πως είναι ήδη έγκυος, πιθανώς να την περιμένουν κάποιες στενοχώριες, αλλά όχι μεγάλες. Κατά μία ερμηνεία η έγκυος ή η εγκυμοσύνη στο όνειρο, όπως και στην πραγματικότητα, υποδηλώνει μία περίοδο περιορισμού και δυσκολιών, αλλά στο τέλος η ανταμοιβή είναι μεγάλη. Μια άλλη ερμηνεία λέει ότι αν μια γυναίκα δει ότι είναι έγκυος και αυτό συμβαίνει και στην πραγματικότητα, προβλέπεται καλή γέννα και γρήγορη αποκατάσταση των δυνάμεων της. Ετσι, αν είσαι γυναίκα και έγκυος στην πραγματικότητα, και ονειρευτείς την εγκυμοσύνη σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς γιατί θα έχεις καλή γέννα και θα ανακτήσεις σύντομα τις δυνάμεις σου.

Αν είδες στον ύπνο σου ότι είναι έγκυος μία φίλη ή γνωστή σου, τότε θα μάθεις για κάποιες δυσκολίες που περνά και θα θελήσεις να της σταθείς!

Αν δεις μια άλλη χαμογελαστή ή ήρεμη έγκυο γυναίκα, που σου είναι άγνωστη, να έρχεται προς το μέρος σου ή να σου μιλάει, προβλέπεται ότι θα γνωρίσεις ή θα συναναστραφείς κάποιο άτομο που θα σε βοηθήσει.

Αντίθετα, αν δεις μια άγνωστη έγκυο στενοχωρημένη γυναίκα να έρχεται προς το μέρος σου, κάποιος από το περιβάλλον σου θα σε προβληματίσει με τη συμπεριφορά του.

Η έγκυος ή η εγκυμοσύνη στο όνειρο, υποδηλώνει πάντα μία περίοδο περιορισμού και στερήσεων, προκειμένου να φτάσεις στο σημείο που θέλεις!

Για μια κοπέλα που είναι παρθένα, ένα όνειρο με εγκυμοσύνη ίσως είναι προμήνυμα ότι θα κληθεί να αντιμετωπίσει σκάνδαλα και προσωπικές επιθέσεις στο στενό περιβάλλον της ή την εργασία.

Αν δεις ότι άγγιζες ή χάιδευες την κοιλιά εγκύου ή τη δική σου, είναι σημάδι καλής τύχης και θα έχεις εύνοια στα τυχερά παιχνίδια.

Αν είσαι έγκυος και ονειρευτείς το φύλο του μωρού, αν είναι αγόρι ή κορίτσι, τότε όλα θα πάνε καλά στην εγκυμοσύνη σου. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως τα όνειρα μπορούν να μας αποκαλύψουν το φύλο του μωρού.

Το να ονειρευτείς ότι έκανες ένα υπερηχογράφημα για να δεις αν είσαι έγκυος σημαίνει μια νέα και αναπτυσσόμενη φάση στη ζωή σου. Ίσως ξεκινήσεις μια νέα σχέση, να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον ή να μετακομίσεις. Το όνειρο μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει τις πραγματικές σας ανησυχίες σχετικά με την εγκυμοσύνη ή τις επιθυμίες σας να έχετε παιδιά.

Αν άνδρας ονειρευτεί ότι είναι έγκυος, υποδηλώνεται η ανάγκη του να συνδεθεί με τη θηλυκή του πλευρά, αναπτύσσοντας περισσότερη ευαισθησία, συμπόνια και τη θρεπτική φύση του.

Αν ονειρευτούμε τη ή το σύντροφο/σύζυγο έγκυο, αποτελεί ένδειξη ότι έλκουμε σταθερά την αφθονία, ή μια μελλοντική θετική αλλαγή.Αν η εγκυμοσύνη εξελίσσεται χωρίς συμπτώματα, ως ονειρικό σύμβολο δείχνει υψηλή ένταση κι ενέργεια η οποία χρειάζεται να ελεγχθεί και να διοχετευθεί κάπου δημιουργικά.

Αν ονειρικά είμαστε στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, προοιωνίζεται ένα διάστημα αφθονίας στο μέλλον.

Αν η εγκυμοσύνη εξελίσσεται χωρίς συμπτώματα, ως ονειρικό σύμβολο δείχνει υψηλή ένταση κι ενέργεια η οποία χρειάζεται να ελεγχθεί και να διοχετευθεί κάπου δημιουργικά.

Αν εγκυμονεί ζώο, εκφράζεται γενικά ανανέωση και αναγέννηση ιδεών, αφθονία και ικανοποίηση από νέα επιτεύγματα, ενώ σημασία έχει και το είδος ζώου.

Αν δω ότι κάνω τεστ εγκυμοσύνης σημαίνει ότι γίνονται αλλαγές στη ζωή σας ή αισθάνεστε ότι μπαίνετε σε διάφορες δοκιμασίες, ανεξάρτητα από το αν είστε έτοιμοι ή όχι να τις δεχτείτε. Εναλλακτικά μπορεί να σημαίνει ότι απλά φοβάστε να μείνετε έγκυος.

Αν βλέπουμε ότι είμαστε έγκυοι με το μωρό να πεθαίνει μέσα μας δείχνει ένα έργο, στο οποίο καταβάλλαμε μεγάλες προσπάθειες και σταδιακά διαλύεται. Τίποτα δεν πάει όπως το περιμέναμε.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια