You dont have javascript enabled! Please enable it! Έκρηξη - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δεις έκρηξη στο όνειρό σου, σημαίνει ότι θα απογοητευτείς από άστοχες ενέργειες συνεργατών σου, που θα προξενήσουν ζημιές στις επιχειρήσεις σου.

Αν δεις το πρόσωπό σου ή το πρόσωπο άλλων μουντζουρωμένο ή πληγωμένο από την έκρηξη, σημαίνει ότι θα κατηγορηθείς άδικα.

Αν δεις ότι ο αέρας γέμισε καπνούς και σκόνη με την έκρηξη, σημαίνει μη ικανοποιητική διεξαγωγή των εμπορικών σου εργασιών, αλλά και κοινωνικό ανταγωνισμό.

Οι νέες κοπέλες πρέπει να προσέξουν τις σχέσεις τους με το αντίθετο φύλο, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

Γενικότερα η έκρηξη σημαίνει ξέσπασμα καταπιεσμένων συναισθημάτων ή ανατροπή η οποία θα ανακόψει προσωρινά την πορεία μας.

Αν ακούμε την έκρηξη αλλά δεν τη βλέπουμε θα προσπεράσουμε τα όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο μας και η ηρεμία θα επιστρέψει στη ζωή μας.

Αν δούμε την έκρηξη και τα αποτελέσματα τα οποία αυτή φέρνει, τα τελευταία θα πρέπει να ληφθούν υπόψη προκειμένου να έχουμε μια ολοκληρωμένη ερμηνεία του ονείρου.

Η έκρηξη έχει επίσης και ορισμένες  συγκεκριμένες ερμηνείες ανάλογα με το είδος της οι οποίες δίνονται παρακάτω.

Έκρηξη Βόμβας: Να περιμένετε προσβολή από κάποιον φίλο σας

Έκρηξη σκανδάλου: Δυσκολίες σε σχέση με τα επαγγελματικά σας

Έκρηξη χειροβομβίδας: Θα αναλάβετε πολλές ευθύνες στις οποίες θα δυσκολευτείτε να ανταπεξέλθετε

Έκρηξη νάρκης: Ταξίδι στο εξωτερικό. Στα πλαίσια ορισμένων ονείρων ωστόσο μπορεί να δηλώνει εμπόδιο.

Έκρηξη Όλμου: Αποτυχία στον επαγγελματικό τομέα.

Έκρηξη βυτίου: Θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου

Αν δούμε ότι τυλιγόμαστε στις φλόγες ή τιναζόμαστε στον αέρα από την έκρηξη προμηνύει ανάξιους φίλους, που θα παραβιάσουνε τα δικαιώματά μας και θα καταχραστούν την εμπιστοσύνη μας.

Αν ακούσουμε τον ήχο μιας μεγάλης έκρηξης, αλλά δεν τη δούμε, σημαίνει ότι τα προβλήματά μας θα αντικατασταθούν σύντομα από ηρεμία, αφού όμως ξεπεράσουμε πρώτα κάποια μικρά εμπόδια.

Αν στο όνειρό σου δεις έκρηξη και είσαι μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα πρέπει να προσέξεις. Αν η σχέση αυτήν δεν είναι φανερή, τότε δεν θα παραμείνει για πολύ ακόμη κρυφή. Αν η σχέση αυτή είναι επίσημη ή είσαι παντρεμένη, σημαίνει ότι κάποιο απροσδόκητο γεγονός θα σας φέρει σε διαμάχη.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια