You dont have javascript enabled! Please enable it! Έρωτας - Ερωτευμένος - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αναμφίβολα, κι όπως σε πολλές περιπτώσεις, αν είμαστε ερωτευμένοι, το όνειρο αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από μια εκπροσώπηση των επιθυμιών μας, οι οποίες είτε είναι καταπιεσμένες είτε τις ζούμε στην πραγματική μας ζωή.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε τον θεό του Έρωτα, αντιπροσωπεύει μια ερωτική σχέση μας. Η εμφάνισή του στο όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να πάρουμε το ρίσκο στον έρωτα.

Αν ονειρευόμαστε ότι είμαστε ερωτευμένοι σημαίνει έντονα συναισθήματα που μεταφέρονται στο όνειρο από τη σχέση μας. Σημαίνει ευτυχία και ικανοποίηση με ότι έχετε και με το που πάτε στη ζωή. Από την άλλη μεριά, μπορεί να μην παίρνετε αρκετή αγάπη στην καθημερινότητά σας. Όλοι ανυπομονούμε για την αίσθηση του ανήκειν και της αποδοχής.

Αν δούμε ένα ζευγάρι να εκφράζει ο ένας την αγάπη του στον άλλον προμηνύει μελλοντική επιτυχία.

Αν δούμε ότι ένας ή μια φίλος/η μας είναι ερωτευμένος/η μαζί μας μπορεί να αφορά μια ευχή εκπλήρωσης. Ίσως να έχουμε αναπτύξει συναισθήματα διαφορετικά για τον/ην καλύτερο/ή μας φίλο/η και αναρωτιόμαστε πως εκείνος/η αισθάνεται. Μας απασχολούν τόσο πολύ αυτές οι σκέψεις, που προφανώς βρίσκουν το δρόμο τους στο όνειρο. Από την άλλη μεριά, το όνειρο μπορεί να υποδηλώνει ότι έχουμε αποδεχτεί κάποιες αρετές του/ης καλύτερου/ης μας φίλου/ης και τις έχουμε ενστερνιστεί.

Αν δούμε ότι κάνουμε έρωτα σε δημόσιο χώρο ή σε διαφορετικά μέρη, σχετίζεται με κάποιο σεξουαλικό ζήτημα ή ανάγκη. Το όνειρο μπορεί να μας λέει ότι έχουμε ανάγκη να εκφράσουμε τον εαυτό μας ανοιχτά. Εναλλακτικά, αντιπροσωπεύει τις αντιλήψεις μας σχετικά με την σεξουαλικότητά μας σε σχέση με τις πολιτικές και κοινωνικές νόρμες. Μπορεί να αναρωτιόμαστε για τα αισθήματά μας σχετικά με το σεξ, τον γάμο, τον έρωτα και τους φυλετικούς ρόλους.

Αν δεις ότι κάνεις σεξ με κάποιο άγνωστο άτομο, θα  ζήσεις άσχημες εμπειρίες .

Αν το άτομο που κανείς ερώτα είναι μικρό θα πρέπει να προσέξεις να μην κανείς απερίσκεπτες κινήσεις, αν είναι ηλικιωμένο θα έχεις δυσκολίες.

Αν δείτε ότι ο έρωτας μπήκε στο σπίτι σας και πετά, κάποιο μέ­λος της οικογένειάς σας θα ερωτευτεί με πάθος και θα αρχίσουν φοβερές οικογενειακές σκηνές.

Αν δείτε ότι ο έρωτας βγαίνει από το σπίτι σας πε­τώντας, θα λάβετε είδηση για πρόσωπο που απου­σιάζει. Αν ονειρευτείτε ότι τον βγάζετε από την καρδιά σας, θα νικήσετε και θα θριαμβεύσετε κατά των εχθρών σας, προπάντων θα νικήσετε τη σκληρότητα της καρδιάς του αγαπημένου σας προ­σώπου∙

Aν δείτε ότι είστε υποδουλωμένος στον έρωτα, λύπη πολλή και στενοχώρια σας περιμέ­νουν αν ερωτοτροπείτε με ωραία γυναίκα, χαρά και ευτυχία σημαίνει το όνειρο, προηγουμένως όμως θα νιώσετε πολλή πίκρα και θα σας βρουν βάσανα.

Αν όμως δείτε ότι ερωτοτροπείτε με άσχημη, θα έχετε στενοχώριες και λύπες.

Αν στο όνειρό σας κάνετε έρωτα με ανύπαντρη, κάποια παγίδα σάς στήνεται εκ μέρους των εχθρών σας∙ αν κάνετε με παντρεμένη, το όνειρο σημαίνει ότι σας κατασκοπεύουν αν δείτε ότι κάνετε έρωτα με χήρα, μεγάλη επιτυχία σε όλες σας τις επιχει­ρήσεις θα έχετε, συνεπώς θα είστε καλότυχος και θα προκόψετε.

Αν δείτε ότι ο έρωτας τον οποίο τρέ­φετε στην καρδιά σας έλαβε κακό τέλος, το αντί­θετο απ’ αυτό θα συμβεί∙ αν ονειρευτείτε ότι κά­νετε έρωτα με άνθρωπο άλλης εθνικότητας, τον οποίο δεν μπορείτε να καταλάβετε, θα αγαπή­σετε άνθρωπο διαφορετικού χαρακτήρα και θα ζή­σετε μέσα στη δυστυχία.

Αν δείτε σε όνειρο ότι έχετε ερωτευτεί μοναχή, έρωτας γεμάτος απο­λαύσεις σας περιμένει∙ αν, πάλι, δείτε ότι έχετε ερωτευτεί πρόσωπο το οποίο άλλοτε συμπαθού­σατε και το οποίο νομίζατε ότι είχατε λησμονή­σει ήδη, θα δείτε και πάλι το πρόσωπο αυτό, και μάλιστα θα σας αποδείξει ότι σας συμπαθεί και εκείνο.

Αν ονειρευτείτε ότι το πρόσωπο με το οποίο είστε ερωτευμένος παντρεύεται και εσείς παρίστασθε στην τελετή, κάτι ευχάριστο θα ακού­σετε, από το οποίο πιθανώς θα επέλθει και υλική ωφέλεια. Αν δείτε ότι ο έρωτας σας πονάει και ζητάτε να πεθάνετε, κάποιο επιπόλαιο και ελαφρύ αίσθημά σας απειλεί να λάβει διαστάσεις.

Αν δει ότι, ενώ κάποια γυναίκα σάς ερωτεύεται, εσείς αποκρούετε τον ερωτά της, λύπη και μεταμέλεια θα αισθανθείτε για κακό που πράξατε. Αυτός που θα ονειρευτεί ότι είχε την πρώτη ερωτική συνάντηση ας μην περιμένει πολλά πράγματα.

Αν δει ότι αγαπάτε συγγενή σας με πάθος ερωτικό και με συγγενική αγάπη, κακό θα σας συμβεί, το οποίο πολύ θα λυπήσει και εσάς και την οικογένειά σας αν δείτε ότι αγαπάτε τη γυναίκα σας ή τη μνηστή σας, μάλλον έχετε αρχίσει να μην τη συλλογίζεστε πολύ.

Αν κάνεις σεξ πάνω σε λάσπη σημαίνει προσβολή, ενώ σε πέτρες ή αγκάθια θα έχεις πόνους και βάσανα.

Αν κάνεις σεξ σε πλοίο ή βάρκα σημαίνει ευτυχία, ενώ σε αεροπλάνο δόξα και τιμές.

Αν κάνεις σεξ με άτομο που φοράει στολή (π.χ. αστυνομικός, στρατιωτικός κλπ.), αυτό μπορεί να φανερώνει την ανάγκη για καθοδήγηση ή προστασία ή ακόμα και την ανάγκη σου για αυτοκυριαρχία.

Αν έχεις σχέση την περίοδο που είδες το όνειρο, σημαίνει πως σου λείπει η ασφάλεια και η σιγουριά από τη σχέση σου.

Αν κάνεις σεξ με έναν γιατρό, αυτό μπορεί να παραπέμπει στο γεγονός ότι νιώθεις έντονα την ανάγκη για φροντίδα και θεραπεία.

Αν κάνεις σεξ με διευθυντή τράπεζας μπορεί να σημαίνει πολύ απλά ανάγκη για επίλυση οικονομικών προβλημάτων.

Αν νέος κάνει σεξ με παντρεμένη ή δεσμευμένη γυναίκα, οι υποθέσεις του δεν θα έχουν καθόλου ομαλή εξέλιξη.

Τα ερωτικά όνειρα με συνεργάτες και συναδέλφους συνήθως αναδεικνύουν ότι το σεξ πολλές φορές χρησιμοποιείται σαν σύμβολο εγγύτητας και αλληλοαποδοχής.

Αν είσαι άνδρας και ονειρευτείς ότι κάνεις έρωτα με πόρνη, το όνειρό σου προμηνύει μεγάλη ταραχή στην οικογένεια ή την εργασία σου.

Αν δεις άλλο ζευγάρι να κάνει έρωτα, τότε κάποιο τολμηρό σχέδιό σου θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.

Αν δεις ότι θέλεις να κάνεις έρωτα με τον σύζυγο ή τη σύζυγό σου, αλλά δεν τα καταφέρνεις για κάποιο λόγο και ειδικά αν το ίδιο όνειρο το βλέπουν και οι δύο σύζυγοι για αρκετές συνεχόμενες μέρες, πρόκειται για προειδοποίηση ότι θα καθυστερήσει κάποια δουλειά ή αγοραπωλησία που περιμένεις, αλλά αυτή η καθυστέρηση δεν θα οφείλεται σε σένα.

Αν δεις ότι ερωτοτροπείς συγχρόνως με πολλές νέες γυναίκες, προμηνύονται για σένα ταραχές και σκάνδαλα.

Αν ονειρευτείς ότι ερωτεύεσαι με ξανθό άντρα να περιμένεις προδοσία, ενώ αν είσαι ερωτευμένη με μελαχρινό άντρα, κινδυνεύεις να πάθεις κάποιο κακό.

Αν ονειρευτείς ότι έχεις έρωτα με έναν καστανό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει κίνδυνο. Κάποια ασθένεια ή κάποια ατυχία θα χτυπήσει εσένα ή την οικογένειά σου.

Αν ονειρευτείς ότι ο ερωτάς σου είναι αμοιβαίος, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως έχεις αντίζηλο.

Αν ένας άνδρας δει πως ερωτεύεται με ωραία γυναίκα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα αισθανθεί μεγάλη χαρά.

Το ίδιο ισχύει και για μια γυναίκα που δει να ερωτεύεται με πολύ ωραία άντρα.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια