You dont have javascript enabled! Please enable it! Ερείπια - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Τα ερείπια, λόγω της σημειολογικής τους έννοιας, έχουν αντίστοιχη αρνητική χροιά και στα όνειρα και συμβολίζουν την παραίτηση και την παρακμή.

Αν δεις ερείπια στον ύπνο σου, σημαίνει ότι οι υποθέσεις σου σε όλους τους τομείς δεν θα πάνε καλά.

Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε πάνω στα ερείπια και νιώθετε χαρά, σημαίνει ότι θα θριαμβεύσετε κατά των εχθρών σας και θα τους αναγκάσετε να σταματήσουν τις επιβουλές εναντίον σας. Αν όμως βρίσκεστε πάνω στα ερείπια και είστε κατσούφης και λυπημένος, θα υπερισχύσουν οι εχθροί σας και θα πάθετε φοβερά δεινά.

Το να ονειρευτείς αρχαία ερείπια είναι σημάδι ότι στη ζωή σου θα κάνεις μακρινά ταξίδια, αλλά θα υπάρχει κάποια μελαγχολία ανακατεμένη με ευχαρίστηση.

Αν ονειρευτείς πως κάθεσαι σε ερείπια θα έχεις προβλήματα και καβγάδες στα αισθηματικά σου.

Αν ονειρευτείτε ερείπια μεγάρου, ανα­κτόρων, φρουρίου κ.λπ., το όνειρο είναι καλό, σημαίνει ότι θα αποκατασταθείτε στη θέση που εί­χατε και χάσατε ή θα λάβετε κάποια σπουδαία θέση, αν δεν την είχατε για τις γυναίκες, το όνειρο αυτό σημαίνει κακό τέλος του ερωτά τους.

Αν δείτε το σπίτι σας να μετατρέπεται σε ερείπιο, σας περιμένει μια μεγάλη στεναχώρια στην οικογένεια σας.

Ερεί­πια εκκλησίας αν δείτε, σημαίνουν μεγάλη εκ μέ­ρους σας αμέλεια όσον αφορά την εκτέλεση των θρησκευτικών σας καθηκόντων, εξαιτίας δε αυτού θα σας βρει μεγάλη ατυχία.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια