You dont have javascript enabled! Please enable it! Καταρράκτης - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Πρόκειται για ένα όνειρο το οποίο στις περισσότερες εκδοχές του έχει θετική σημασία. Το λαμβάνουμε ως αρνητικό οιωνό μόνο σε περιπτώσεις κατά τις οποίες το παραπάνω σύμβολο αποτελεί εμπόδιο ή αντιπροσωπεύει κάποιο κίνδυνο. Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις ωστόσο η ερμηνεία υπάρχει περίπτωση να μην είναι αρνητική, ή τουλάχιστον όχι απόλυτα αρνητική.

Τα όνειρα με τον καταρράχτη συνδέονται πολύ συχνά με το ερωτικό κομμάτι τις ζωής καθώς ο καταρράχτης ως συμβολισμός συνδέεται πολύ συχνά με τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Έτσι αν δούμε ότι βρισκόμαστε σε ένα καταρράχτη πρόκειται για όνειρο το οποίο είναι πολύ θετικό σε ότι αφορά το κομμάτι των σταθερών μας σχέσεων καθώς υπόσχεται ευτυχία διαρκείας σε αυτό τον τομέα. Η παραπάνω εύνοια δεν αποκλείεται να διαρκέσει για ολόκληρη τη ζωή μας.

Αν τα συφραζόμενα του ονείρου προμηνύουν δυσκολίες στο κομμάτι των σχέσεων, το παραπάνω όνειρο αποτελεί υπόσχεση ότι πρόκειται να τις ξεπεράσουμε.

Στην περίπτωση που το όνειρο είναι σχετικό με το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής μας – στοιχεία που εμφανίζονται μέσα στο όνειρο είναι δυνατό να το υποδεικνύουν, προβλέπονται έξοδα τα οποία θα μας βρουν απροετοίμαστους.

Αν δούμε κάποιο κοντινό μας πρόσωπο μέσα στον καταρράκτη πρόκειται να αναρρώσει από βαριά ασθένεια.

Αν παρασυρόμαστε από τον καταρράχτη το όνειρο δείχνει την ανικανότητα να κοντρολάρουμε τον συναισθηματικό μας κόσμο, ενώ αν δούμε ότι βρισκόμαστε στον πάτο του τα συναισθήματα μας μας καταπιέζου.

Πρόκειται για ένα όνειρο το οποίο πέρα από τις γενικότερες ερμηνείες που δόθηκαν παραπάνω μπορεί να πάρει μια πολύ προσωπική ερμηνεία καθώς είναι δυνατό σε ορισμένες περιπτώσεις να κρύβει ένα ξεχωριστό μήνυμα.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια