You dont have javascript enabled! Please enable it! Κλέφτης - Ερμηνεία ονείρου - Μαντείον

Γενικά τα όνειρα με κλέφτες η συγκεκριμένα κλέφτη συνήθως έχουν να κάνουν με ερωτικά ή αισθηματικά ζητήματα και συνήθως με κάποιες παράνομες αγάπες ή έρωτες.

Αν δεις λοιπόν ότι είσαι εσύ ο κλέφτης και ότι σε πιάνουν να κλέβεις επ αυτοφώρω αυτό δείχνει ότι έχεις παράλληλη σχέση και φοβάσε μην σε πιάσουν στα πράσα που λέμε.

Αν είσαι γυναίκα και δεις σε κάποιο όνειρο σου ότι σου κλέβουν κάτι μικρό αυτό προμηνύει ότι σε αγαπά ήδη ή θα σε αγαπήσει και θα προσπαθήσει να σου κλέψει την καρδιά.

Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς ότι σου κλέβουν την τσάντα η οποία περιέχει χρήματα μέσα αυτό δεν θα πρέπει να σε ανησυχεί γιατί τα όνειρα που χάνουμε λεφτά συνήθως προμηνύουν

Αν δείς πως έχει γίνει κάποια διάρρηξη στο σπίτι σου ή στην εργασία σου αυτό δείχνει ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν αλλά εσύ θα το αντιμετωπίσεις με θάρρος.

Αν δείτε ότι συλλαμβάνεται εσείς τον κλέφτη σημαίνει ότι κλοτσάτε την τύχη σας. Αποφύγετε συγκρούσεις και καταστάσεις έντασης με συνεργάτες ή συναδέλφους.

Αν δείτε πολλούς κλέφτες μαζί αυτό προμηνύει ότι κάποια άτομα του στενού σας κύκλου θα προσπαθήσουν να σας διαβαλουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια