You dont have javascript enabled! Please enable it! Κολύμπι - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Ο ονειροκρίτης, για ένα όνειρο με κολύμβηση, δίνει και τις ακόλουθες ερμηνείες:

Το καθαρό νερό σημαίνει επιτυχία στο μονοπάτι της ζωής με δική σας πρωτοβουλία και προσπάθεια. Ίσως κυριολεκτικά να κολυμπάτε στην ευτυχία.

Το θολό νερό συμβολίζει την πορεία στη ζωή χωρίς στόχους.

Αν η κολύμβηση συνοδεύεται από φόβο, περιγράφει τον φόβο ότι στη ζωή μπορεί να «κολυμπήσετε» σε χρέη. 

Αν “κολυμπάει” κάποιος στον αέρα, αυτό σχετίζεται με τις πνευματικές ικανότητες του ατόμου.

Εάν είναι καλός κολυμβητής στο όνειρο, αυτό δείχνει το ταλέντο του να χειρίζεται μια συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση με ασφάλεια. 

Εάν στο όνειρο είναι κακός κολυμβητής, αυτό θα μπορούσε να δείξει ότι πρέπει να μάθει να χειρίζεται τα συναισθήματά του πιο θετικά.

Όνειρα στα οποία η κολύμβηση θεωρείται ευχάριστη, είναι ένδειξη της ηρεμίας και χαλάρωσης του ατόμου, καθώς και της καλής αυτοεκτίμησής του.

Εάν αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχισμένος στο νερό, αυτό έχει ερωτική ερμηνεία με την ευρύτερη έννοια.

Ωστόσο, αν φοβάται το νερό ή το κολύμπι, αυτό είναι ένα σύμβολο της ανασφάλειας του, των εντάσεων και των προβλημάτων του.

Στην ερμηνεία των ονείρων πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ο τύπος του νερού. Επίσης το χρώμα και η κατάσταση του νερού δίνουν πληροφορίες.

Αν για οποιονδήποτε λόγο, ονειρευτούμε ότι πνιγόμαστε σημαίνει ότι αυτό που επιθυμούμε δεν θα γίνει πραγματικότητα ή θα αποτύχει. Αντίθετα αν δούμε ότι σώζουμε κάποιον από πνιγμό, σημαίνει ότι θα καταφέρουμε να αποφύγουμε κάποιο πάθημα που θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνο για μας.

Αν ενώ κολυμπάμε μας σκεπάσουν τα κύματα ή μας παρασύρει το ρεύμα αυτό σημαίνει ότι τα πάθη μας είναι πιο δυνατά από τη θέλησή μας και ότι είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρουμε να κυριαρχήσουμε πάνω τους, πράγμα που μπορεί να αποτελέσει πηγή δυσμένειας και προβλημάτων.

Όταν δεις πως κολυμπάς σε λίμνη, θάλασσα ή ποτάμι και τα νερά είναι καθαρά, περίμενε επιτυχία στις δουλειές σου. Επίσης θα έχεις καλή υγεία.

Αν δεις πως κολυμπάς σε θολά νερά, περίμενε αναποδιές, δυστυχία και αρρώστιες.

Αν παρ’ ελπίδα βγεις στεγνός ενώ κολυμπούσες, να ξέρεις πως οι αντίπαλοί σου θα αποτύχουν να σου κάνουν κακό.

Αν δεις να κολυμπάς σε ποτάμι και να φτάνεις από τη μια όχθη στην άλλη, περίμενε επιτυχίες.

Τέλος να γνωρίζετε ότι το καλύτερο που μπορούμε να δούμε στο όνειρό μας είναι να κολυμπάμε με ευκολία και χαρά, να κάνουμε βουτιές και να βυθιζόμαστε στο νερό χωρίς άγχος και φόβο, και να κολυμπάμε επιστρέφοντας χωρίς δυσκολία στην παραλία (ή στην απέναντι όχθη αν είμαστε σε ποτάμι), η οποία αντιπροσωπεύει τον αντικειμενικό σκοπό μας. Αυτό το όνειρο προμηνύει ότι μπροστά μας απλώνεται ένα πεδίο δράσης χωρίς περιορισμούς, στο οποίο θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας, τόσο τις οικονομικές όσο και τις ερωτικές.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια