You dont have javascript enabled! Please enable it! Κύκλος - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Ο κύκλος ή ο δίσκος συμβολίζουν την τελειότητα και την αιωνιότητα και η περιφέρεια ή η γραμμή ότι τον περιορίζει, την αποφασιστικότητα και την προστασία. Για το λόγο αυτό, αν βλέπουμε ότι είμαστε μέσα σε ένα κύκλο και κατευθυνόμαστε στο κέντρο του, αποκαλύπτει την επιθυμία μας για τελειότητα. Αλλά αν είμαστε στο εσωτερικό του και ψάχνουμε για προστασία, δε θα υπάρχει τίποτα που θα νικήσει την αντίστασή μας και την αποφασιστικότητά μας και να η περιφέρειά του είναι από φωτιά, μας βεβαιώνει ότι θα επιτύχουμε τη νίκη σε ότι θέλουμε.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε έναν κύκλο συμβολίζει την τελειότητα, την ολοκλήρωση, την αθανασία και την ακεραιότητα. Σε μια λιγότερο θετική νότα, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι κάνουμε κύκλους γύρω από μια κατάσταση. Ή ότι ο κύκλος δείχνει μια μονοτονία και μια ατελείωτη επανάληψη.

Αν βλέπουμε ομόκεντρους κύκλους σημαίνει ότι είμαστε καλά προστατευμένοι ή ότι είμαστε υπερβολικά θωρακισμένοι. Μπορεί να χρειάζεται να αφήσουμε τις άμυνές μας. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να υπογραμμίζει την έννοια ότι γυρίζουμε γύρω από ομόκεντρους κύκλους. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να σπάσουμε αυτόν τον κύκλο.

Αν ονειρευτείτε κύκλο πάνω σε μαύρο πίνακα, να ξέρετε ότι θα βρεθείτε σε αδιέξοδο και θα μπλέξετε σε ψυχοφθόρες καταστάσεις.

Αν δούμε έναν ατελή ή μισό κύκλο σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε πολλά εμπόδια και δυσκολίες για να πιάσουμε τους στόχους μας. Πρέπει να δουλέψουμε με τον εαυτό μας και να αναπτύξουμε περισσότερη γνώση. Στο τέλος, θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια και θα εκτιμήσουμε τους αγώνες που κάνουμε.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε έναν κύκλο με σταυρό συμβολίζει τη γη. Μπορεί να εξυπηρετεί ως οδηγός προς το κέντρο και τον προσανατολισμό μας.

Για μια νέα γυναίκα που θα δει στον ύπνο της κύκλο, είναι προειδοποίηση ότι μια απερισκεψία της θα αποκλείσει το γάμο.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια