You dont have javascript enabled! Please enable it! Λίμνη - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Για τη νέα κοπέλα που θα ονειρευτεί ότι είναι μόνη της σε μια ταραγμένη και θολή λάσπη, προβλέπονται περιπέτειες εξαιτίας παρακοής και προηγούμενης υπερβολικής σπατάλης.

Αν τα νερά μπουν στο πλεούμενό της και φτάσει με μεγάλο αγώνα στην ακτή, σημαίνει πως παρ’ όλη τη σφαλερή καθοδήγηση από τρίτους, τελικά θα ξεπεράσει κάθε δυσκολία και θα δρέψει τιμητικές διακρίσεις. Ακόμη, μπορεί να είναι προειδοποίηση ταλαιπωρίας κοντινού προσώπου.

Για ένα νεαρό ζευγάρι που κατάφερε να σωθεί, σημαίνει ότι κάποιος φίλος που έχει φερθεί αδιάκριτα στο παρελθόν, τελικά θα τους φερθεί καλά.

Αν κάποιος ονειρευτεί ότι πλέει σε καθαρή και ήσυχη λίμνη με ευχάριστη συντροφιά, σημαίνει ευτυχία, πλούτο, ικανοποίηση.

Λασπώδης λίμνη, περιτριγυρισμένη με βράχους και γυμνά δέντρα, σημαίνει άσχημη εξέλιξη επιχείρησης και σχέσεων.

Λασπώδης λίμνη, περιτριγυρισμένη με πράσινα δένδρα, σημαίνει ότι το ηθικό μέρος του χαρακτήρα σου θα υπερισχύσει και θα σε οδηγήσει σε ασφαλή και προσοδοφόρο τομέα.

Αν δείτε ότι ταξιδεύετε με πλοίο στη λίμνη, θα λάβετε χαρούμενες και ευχάριστες ει­δήσεις. Αν κολυμπάτε στη λίμνη, το όνειρο είναι σημάδι ότι δε θα προωθηθούν τα σχέδια σας∙ ίσως και να ναυαγήσουν ολοκληρωτικά.

Αν ονειρευτείτε ότι πέφτετε μέσα σε βαθιά λίμνη και δυ­σκολεύεστε να σωθείτε, να περιμένετε ότι θα προ­σβληθείτε από βαριά ασθένεια, αλλά θα σωθείτε ως εκ θαύματος.

Το να δεις πως καθρεφτίζεσαι σε καθάρια λίμνη, σημαίνει ευχαρίστηση και πολλούς ένθερμους φίλους.

Αν δεις φυτά και δέντρα να καθρεφτίζονται στη λίμνη, προβλέπεται φλογερός και παθιασμένος έρωτας.

Όνειρο με λίμνη απέραντη, της οποίας το τέλος δεν μπο­ρείτε να δείτε, σημαίνει ότι η υλοποίηση των πό­θων σας και των ονείρων σας είναι πολύ μακριά ακόμη.

Αν υπάρχουν ψάρια μέσα στη λίμνη, θα αποκτήσετε πλούτη∙ αν στη λίμνη υπάρ­χει άνθρωπος, κυρίως νεκρός, θα χρεοκοπήσετε, ή θα πέσετε θύμα κλοπής.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια