You dont have javascript enabled! Please enable it! Λίρα - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δεις στον ύπνο σου λίρες χρυσές να αστράφτουν είτε μαζεμένες κάπου είτε στα χέρια σου, αυτό σημαίνει πως σε περιμένει χαρά και κέρδη από την δουλειά σου.

Αν δεις πως γέμιζες τις τσέπες σου με λίρες ή ότι ήταν γεμάτες, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργηθεί μια μεγάλη πρόοδο στην δουλειά σου και θα νοιώσεις ευτυχισμένος-η.

Αν δεις πως σου δίνουν λίρες χρυσές, αυτό σημαίνει πως θα σε υποστηρίξουν πολύ στη ζωή σου.

Αν πάλι δίνεις σε κάποιον ή σε κάποιους λίρες, αυτό σημαίνει αποτυχίες και στενοχώριες.

Αν είσαι άνδρας και δεις να σου δίνει γυναίκα λίρες, αυτό σημαίνει πως θα συνδεθείς με γυναίκα παμπόνηρη και θα κοιτάξει να σε ξεγελάσει και να σε εκμεταλλευτεί.

Αν κάποια γυναίκα δει στον ύπνο της ότι άντρας τής δίνει λίρα και εκείνη την παίρνει, το όνειρο είναι σημάδι ότι αυ­τός άρχισε να τρέφει για κείνη τρυφερά αισθή­ματα.

Αν κάποια νεαρή γυναίκα δει ότι ανταλλάσσει λίρες με άλλα μικρότερα νομίσματα, το όνειρο σημαίνει ότι παραβλέπει άνθρωπο αξιόλογο για χάρη άλλου ασήμαντου.

Αν ονειρευτείτε ότι αλλάζετε λίρα με άλλα μικρά νομίσματα, πολύ συχνά θυσιάζετε την αξιοπρέπειά σας εκεί που δεν πρέπει∙ για τις γυ­ναίκες, το όνειρο σημαίνει ότι συγχρωτίζονται με άτομα που δεν ταιριάζουν και στο χαρακτήρα και στην τάξη τους.

Επίσης οι λίρες σε οικονομικό επίπεδο σας προτρέπουν να κυνηγήσετε την τύχη σας γιατί μπορεί να σας αποφέρει πολλά κέρδη.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια