You dont have javascript enabled! Please enable it! Λαγός - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Αν δεις στον ύπνο σου Λαγό να τρέχει προμηνύεται χρηματικό κέρδος.

Αν δεις ότι πιάνεις λαγό, θα έχεις επιτυχίες.

Αν ονειρευτείς ότι πιάνεις έναν ζωντανό λαγό, χωρίς να είσαι κυνηγός, σημαίνει ότι θα έχεις επιτυχίες.  Παρόμοια ερμηνεία έχει το όνειρο όπου βλέπεις να κυνηγάς λαγό και να τον πιάνεις. Συνήθως η ερμηνεία είναι ότι έρχεται κάποια μεγάλη επιτυχία ή ότι τα σχέδια σου θα πάνε όπως τα θες.

Ακόμη πιο σίγουρες επιτυχίες θα έχεις όταν δεις να τρως λαγό.

Αν δεις πως σκοτώνεις λαγό απλά, θα αδικήσεις κάποιο φίλο σου με τα λόγια και τη συμπεριφορά σου.

Αν δεις πως σκοτώνεις έναν λαγό και γεμίζεις αίματα, αυτό το όνειρο θεωρείται κακό σημάδι. Συνήθως ερμηνεύεται ότι έχεις πάρει λάθος δρόμο στις επαγγελματικές και συναισθηματικές σχέσεις σου. Για τους επαγγελματίες, ίσως το όνειρο να δείχνει φόβο για ατασθαλίες στις συναλλαγές που κάνουν.

Τέλος, αν ονειρευτείς ψόφιο ή νεκρό λαγό, αυτό θεωρείται συνήθως οιωνός για σοβαρά προβλήματα, απώλεια χρημάτων ή αρρώστια. Πιθανώς, να σημαίνει προβλήματα σε κάποια συναισθηματική σχέση, που μπορεί να οδηγηθεί σε χωρισμό.

Γενικά ο λαγός στα όνειρα είναι καλό σημάδι, ειδικά αν δούμε ότι τον κυνηγάμε, τον πιάνουμε ή  τον μαγειρεύουμε. Μερικές φορές όμως μπορεί να δείχνει και ανασφάλεια ή άγχος για επερχόμενα προβλήματα. Επίσης, ο λαγός στο όνειρο μπορεί να θεωρηθεί και οιωνός για γρήγορες αλλαγές προς το καλό ή το κακό.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια