You dont have javascript enabled! Please enable it! Λεωφορείο - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Τα όνειρα με λεωφορεία και γενικά μέσα μεταφοράς συνήθως ερμηνεύονται ως προάγγελοι για γεγονότα και αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας. Ανάλογα με το ακριβώς συμβαίνει στο όνειρο, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την αντίδρασή μας σε αυτά τα γεγονότα.

Αν ονειρευτείς λεωφορείο σημαίνει ότι θα δεχτείς μια αλλαγή που θα περιλαμβάνει κι άλλους κοντινούς ανθρώπους.

Αν βρίσκεσαι μέσα στο λεωφορείο σημαίνει ότι θα σου  παρουσιαστεί μια ευκαιρία η οποία θα βελτιώσει το κοινωνικό κι επαγγελματικό σου επίπεδο.

Αν δεις ότι είσαι οδηγός σε λεωφορείο αυτό συμβολίζει τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σου να πας μπροστά και να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Αν οδηγείς γρήγορα, τότε ίσως είσαι λίγο βιαστικός και πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή.

Αν δεν βρίσκεσαι μέσα στο λεωφορείο σημαίνει ότι αυτή η αλλαγή στη ζωή σου δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

Αν  το λεωφορείο που δεις είναι σχολικό, σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να κάνεις μια αλλαγή που θα σου  δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις έναν  παιδικό σου στόχο.

Επίσης, αν δεις ότι οδηγείς εσύ σχολικό λεωφορείο αυτό το όνειρο σημαίνει ότι σου αρέσει να προσέχεις αυτούς που αγαπάς και να φροντίζεις για το μέλλον τους. Εναλλακτικά, το όνειρο αυτό μπορεί να δείχνει τη δίψα που έχεις για γνώση και δύναμη αλλά και τη διάθεση για αλλαγές που θα καλυτερεύσουν τη ζωή σου. Πιθανώς να έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις σημαντικά τις γνώσεις σου.

Αν  όμως το λεωφορείο που θα ονειρευτείς ότι ταξιδεύεις είναι στενάχωρο, σημαίνει ότι δεν έχεις σιγουριά για κάποια σου απόφαση.

Αν στο όνειρο σου βλέπεις ένα λεωφορείο, και μόνο αυτό, είναι οιωνός για μια πρόταση (επαγγελματική ή άλλη) που θα δεχθείς σύντομα και η οποία μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Στα επαγγελματικά, τις περισσότερες φορές ένα λεωφορείο στον ύπνο μας σημαίνεις θετικές εξελίξεις.

Το όνειρο με λεωφορείο για τους ανύπαντρους μπορεί να σημαίνει και επερχόμενη πρόταση γάμου. Σε κάθε περίπτωση όμως το ίδιο το όνειρο με λεωφορείο δείχνει ότι και έλλειψη αποφασιστικότητας. Δηλαδή δεν έχεις αποφασίσει αν θα δεχθείς την πρόταση αυτή.

Αν ονειρευτείς λεωφορείο να είναι γεμάτο πολύ κόσμο μέσα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα έχεις πίεση στη δουλειά σου. Επίσης, η πολυκοσμία στο λεωφορείο, μπορεί να είναι προμήνυμα για κούραση και πολύ προσπάθεια που θα πρέπει να αφιερώσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Εναλλακτικά, το γεμάτο με κόσμο λεωφορείο ίσως δείχνει ότι έχεις ανάγκη για περισσότερες κοινωνικές επαφές ή την αγωνία σου για έχεις καλύτερη κοινωνική κι επαγγελματική τύχη.

Αν όμως το λεωφορείο που θα ονειρευτείς είναι άδειο και είσαι ο μόνος επιβάτης, αυτό θεωρείται σημάδι εσωστρέφειας. Είτε σε βασανίζει η ντροπαλότητά σου είτε ο εγωκεντρισμός σου δεν σε αφήνει να χαρείς τη ζωή και τη σχέση σου.

Αν δεις στο όνειρό σου να περιμένεις στη στάση να έρθει ένα λεωφορείο, σημαίνει ότι περιμένεις αλλαγές στη ζωή σου. Αν κάνεις επαγγελματικά σχέδια ή ετοιμάζεις κάτι σοβαρό, θα το πετύχεις μόνο αν βασιστείς σε αυτούς που σε αγαπάνε: οικογένεια και φίλους.

Τέλος, αν δεις στο όνειρό σου ατύχημα με λεωφορείο η ερμηνεία είναι ότι θα έχεις δυσκολίες και εμπόδια στην προσωπική ζωή αλλά και στη δουλειά.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια