You dont have javascript enabled! Please enable it! Λύκος - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν λύκο απλώς, αυτό σημαίνει πως κάποιος μεγάλος εχθρός παρουσιάστηκε στην ζωή σας, όσο πιο πολλοί είναι οι λύκοι που είδατε στ’ όνειρο σας τόσο πιο πολλοί είναι και οι εχθροί σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φυλαχτείτε και να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα.

Το όνειρο μας προειδοποιεί ότι είμαστε περιτριγυρισμένοι από εχθρούς οι οποίοι καλύπτονται με το πέπλο της φιλίας. Ταυτόχρονα μας συμβουλεύει να είμαστε συνετοί στις αποφάσεις μας καθώς οι συμβουλές που μας δίνονται από τρίτους κάθε άλλο παρά προς το συμφέρον μας είναι.

Αν δείτε πως σας επιτέθηκαν και μπόρεσαν να σας δαγκώσουν, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρουν τελικά να σας κάνουν κακό.

Αν όμως δείτε πως τους ξεφύγατε, αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσουν να σας βλάψουν όσο και αν προσπαθήσουν.

Αν όμως δείτε πως τους τρέψατε σε φυγή ή σκοτώσατε λύκο ή λύκους, αυτό σημαίνει πως θα ξεφύγετε τον κίνδυνο και κανείς δεν θα μπορέσει να σας βλάψει.

Αν είσαστε γυναίκα και δείτε λύκο στο όνειρό σας, αυτό σημαίνει πως θα πέσετε στα δίχτυα και στον έρωτα με κάποιον άντρα που θα σας κάνει να υποφέρετε πολύ στην ζωή σας.

Αν ακούσατε στ’ όνειρο σας ούρλιασμα λύκου, σημαίνει ότι σύντομα θα ανακαλύψετε κάποια σκευωρία εναντίον σας.

Για μια νέα κοπέλα που θα δει λύκο στο όνειρό της σημαίνει ότι κάποιος έχει πονηρό σκοπό για αυτή.

Αν δούμε τον εαυτό μας ως λύκο παίρνουμε κάποια από τα χαρακτηριστικά του ζώου. Καθώς πρόκειται για σύμβολο αρκετά πολύπλοκο, καθώς σε άλλες περιπτώσεις υπερισχύουν οι θετικές και σε άλλες οι αρνητικές ιδιότητες,  αυτού του είδους η ερμηνεία δεν θα μπορούσε να αναλυθεί εδώ.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια