You dont have javascript enabled! Please enable it! Λύτρα - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Τα λύτρα σε όνειρο, σημαίνουν εξαπάτηση, προδοσία και πληγωμένα συναισθήματα.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι κάποιοι ζητούν λύτρα για σένα, σημαίνει πως θα σε εξαπατήσουν και θα σου πάρουν χρήματα.

Για μια κοπέλα, αυτό το όνειρο είναι κακός οιωνός, εκτός αν δει πως κάποιος πλήρωσε τα λύτρα και την ελευθέρωσε.

Στην εργασία σας αν είστε άντρας και δείτε ότι ενώ είστε αιχμάλωτος, πληρώνετε λύτρα και ελευθερώνεστε, τότε οι επιχειρήσεις σας θα πάνε πολύ καλά.

Αν δείτε ότι πληρώνετε λύτρα για να σω­θείτε από ληστές ή κακοποιούς, να περιμένετε να απαλλαγείτε από τις πάσης φύσεως στενοχώριες που ταλανίζουν την ψυχή και το πνεύμα σας.

Αν δει το όνειρο αυτό κάποιος ηλικιωμένος, σημαίνει ότι θα απο­καταστήσει τα παιδιά του και, επομένως, θα απαλ­λαγεί από αυτή την έγνοια∙ αν το δει ασθενής, να περιμένει να του επιβληθεί από το γιατρό του πο­λυδάπανη θεραπεία, την οποία όμως πρέπει να κά­νει για να σωθεί.

Αν ονειρευτείτε ότι ζητούν από σας λύτρα, αδυνατείτε όμως να τα πληρώσετε, νέες και μεγαλύτερες στενοχώριες θα δοκιμάσετε, αλλά θα τις ξεπεράσετε ανέλπιστα, και θα σωθείτε, χω­ρίς καν να το καταλάβετε.

Αν εσείς συλλαμβά­νετε άνθρωπο και ζητάτε λύτρα για να τον ελευ­θερώσετε, το όνειρο σημαίνει ότι κατατρέχετε φτωχό και απροστάτευτο πλάσμα, πράξη για την οποία θα δώσετε λόγο ενώπιον θεού και ανθρώ­πων, και μάλιστα πολύ γρήγορα.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια