You dont have javascript enabled! Please enable it! Μάγισσα - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν ονειρευτείτε ότι τρέχετε μακριά από μια ομάδα μαγισσών, πρόκειται για μια προειδοποίηση ότι υπάρχει στη ζωή σας μια γυναίκα που μπορεί να σας βλάψει.

Ίσως είναι κάποια γυναίκα που βλέπετε συχνά, για παράδειγμα μία συνάδελφος με την οποία δεν τα πάτε πολύ καλά. Από την άλλη, μπορεί να είναι και άτομο του στενού σας κύκλου.

Επιπλέον, μπορεί να προμηνύονται προβλήματα στη σχέση σας. Νιώθετε ότι σας πνίγουν ή ότι δε σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα και δεν ξέρετε πώς να το επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας.

Τέλος, μια άλλη πιθανότητα είναι να υποδηλώνεται η ύπαρξη κάποιου ατόμου που προσπαθεί να σας χειραγωγήσει και να σας αναγκάσει να κάνετε κάτι ενάντια στα πιστεύω σας για δικό του προσωπικό όφελος.

Ονειρεύεστε ότι μια μάγισσα πετάει πάνω σε μια σκούπα
Αν είδατε στο όνειρο σας μια μάγισσα να πετάει πάνω σε μια σκούπα, αυτό σημαίνει ότι είστε ένας πολύ ευρηματικός άνθρωπος, που πορεύεται με γενναιότητα στη ζωή και καταφέρνει να ανταπεξέλθει σε όλες τις προκλήσεις της.

Επίσης, πιθανώς να σημαίνει ότι σύντομα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα, τα οποία όμως θα ξεπεράσετε επιτυχώς, οπότε δεν τίθεται λόγος ανησυχίας ή πανικού. Δε θα υποστείτε απώλειες ή συνέπειες.

Ονειρεύεστε ότι κυνηγάτε μάγισσες
Εάν δείτε ότι κυνηγάτε μάγισσες στον ύπνο σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το όνειρο, γιατί μπορεί να είναι μια προειδοποίηση.

Νιώθετε ότι δεν έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε κάποιους ανθρώπους γύρω σας, δεν είστε σίγουροι για τις πραγματικές τους προθέσεις και αν σας κρύβουν κάτι ή αν κάνουν κάτι πίσω από την πλάτη σας.

Δεν είστε σίγουροι αλλά πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα να προσπαθούν να σας κάνουν κάποιο κακό και το όνειρο αυτό σημαίνει ότι ίσως οι αμφιβολίες σας έχουν κάποια βάση.

Αν νομίζετε ότι κινδυνεύετε, τότε σίγουρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μην το παρακάνετε, όμως, διότι είναι πιθανό να έχετε αξιολογήσει λάθος την κατάσταση.

Δεν θέλετε να καταστρέψετε τη σχέση σας με κάποιους ανθρώπους ή να δημιουργήσετε δυσάρεστες καταστάσεις και προβλήματα για εσάς και τους γύρω σας χωρίς να υπάρχει απτός λόγος.

Πρέπει να σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε πώς θα αντιδράσετε σε αυτές τις αμφιβολίες σας.

Ονειρεύεστε ότι είστε μάγισσα
Αν ονειρευτείτε ότι είστε μάγισσα, αυτό μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους.

Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να δουλεύετε πολύ με τον εαυτό σας, προσπαθώντας να βελτιώσετε στοιχεία της προσωπικότητάς σας, καθώς και να κάνετε κάποιες ουσιώδεις αλλαγές στη ζωή σας.

Οι αλλαγές αυτές μπορεί να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους – κάτι νέο ξεκινά ή εισέρχεστε σε μια νέα φάση της ζωής σας – και βρίσκεστε σε ένα στάδιο προσαρμογής.

Μια δυσάρεστη ερμηνεία αυτού του ονείρου είναι ότι ίσως σύντομα λάβετε κάποια άσχημα νέα.

Ονειρεύεστε ότι μιλάτε με μια μάγισσα
Αν δείτε στο όνειρό σας ότι μιλάτε με μια μάγισσα, αυτό θα μπορούσε να προαναγγέλλει τη νίκη των εχθρών σας. Επομένως, αν γνωρίζετε ότι έχετε κάποιον ανταγωνισμό, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί.

Μια άλλη διαφορετική, αλλά επίσης άσχημη για εσάς, ερμηνεία είναι ότι πιθανώς να προδοθείτε ή να εξαπατηθείτε από κάποιον τρίτο, ο οποίος μπορεί ήδη να έχει καταστρώσει το σχέδιο εξαπάτησής σας.

Γενικά, όμως, τα όνειρα στα οποία βλέπετε ότι μιλάτε με μια μάγισσα μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικό νόημα, όπως το να βρεθείτε στο εγγύς μέλλον απλά σε μια άβολη κατάσταση.

Ίσως κάτι τέτοιο να σας ανησυχεί και να μην είστε σίγουροι πώς να προχωρήσετε, επομένως η αναζήτηση συμβουλών ή βοήθειας από κάποιον τρίτο θα μπορούσε να είναι καλή ιδέα.

Ονειρεύεστε μια μάγισσα να γελάει
Αν δείτε στον ύπνο σας μια μάγισσα να γελάει, αυτό είναι κακό σημάδι γιατί προαναγγέλλει άσχημα νέα που σύντομα θα ακούσετε.

Μια άλλη αρνητική ερμηνεία αυτού του ονείρου είναι ότι υπάρχουν διεφθαρμένοι άνθρωποι στο περιβάλλον σας, οι οποίοι θέλουν να σας βλάψουν.

Να είστε προσεκτικοί, ειδικά απέναντι σε ανθρώπους τις κακές προθέσεις των οποίων ήδη γνωρίζετε ή σε εκείνους που ξέρετε ότι υπάρχει έντονη αντιπάθεια μεταξύ σας.

Επίσης αν σε ένα όνειρο η μάγισσα γελούσε ενώ έκανε μαγικά, αυτό είναι, επίσης, κακό σημάδι γιατί υποδηλώνει ότι υπάρχει κάποιος που προσπαθεί να σας κοροϊδέψει ή ακόμα και να σας καταστρέψει.

Ίσως να μην έχει τα μέσα να σας βλάψει αληθινά, όμως σίγουρα θα επηρεάσει την ψυχική σας ηρεμία.

Προσπαθήστε να μη σας επηρεάσει αυτό το όνειρο και να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την αυτοπεποίθησή σας.

Ονειρεύεστε μια νεκρή μάγισσα
Σε περίπτωση που δείτε μια νεκρή μάγισσα στο όνειρο σας, αυτό είναι καλό σημάδι.

Αυτού του είδους τα όνειρα σημαίνουν ότι είστε πολύ ικανά και ανεξάρτητα άτομα, και καταφέρνετε να αντιμετωπίζετε με ευκολία τα εμπόδια και τις προκλήσεις της ζωής.

Δεν απελπίζεστε μπροστά σε αντιπάλους ή εχθρούς. Ξέρετε πώς να παλεύετε για τον εαυτό σας και τα θέλω σας, χωρίς να βασίζεστε στη βοήθεια τρίτων.

Ονειρεύεστε ότι μια μάγισσα σας επιτίθεται
Αν δεχθήκατε ην επίθεση μιας μάγισσας στο όνειρό σας, αυτό συμβολίζει μια δυσάρεστη έκπληξη που θα βιώσετε σύντομα. Ίσως αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα.

Ονειρεύεστε ότι συναντάτε μια μάγισσα
Αν ονειρευτείτε ότι γνωρίζετε μια μάγισσα σε ένα όνειρο, τότε πρόκειται για κακό σημάδι γιατί σας προειδοποιεί ότι περιτριγυρίζεστε από πολλά άτομα που απλώς προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

Πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και να προσέχετε τις επαφές σας.

Προσπαθείτε να πορεύεστε βάσει ορθών αξιών και να σέβεστε εκείνους τους ανθρώπους που το αξίζουν.

Μην επιτρέπετε να σας χειραγωγούν και να σας αναγκάζουν να κάνετε πράγματα που είναι ενάντια στις αρχές σας.

Κατανοήστε την αξία σας, συναναστραφείτε με ανθρώπους που την αναγνωρίζουν και αποδεχθείτε μόνο συμπεριφορές που σας αρμόζουν. Επίσης, μην εγκαταλείπετε ποτέ τον εαυτό σας και τις πεποιθήσεις σας για να διευκολύνετε κάποιον να σας αποδεχτεί ή για να ταιριάξετε ευκολότερα σε μια κοινωνία.

Όλη αυτή η άβολη κατάσταση μπορεί να σχετίζεται με τη δουλειά σας. Είναι πιθανό να τίθεται θέμα εκμετάλλευσής σας από τους ανωτέρους σας, οι οποίοι λόγω της θέσεώς τους προσπαθούν να σας φορτώσουν επιπλέον δουλειά ή υποχρεώσεις εκτός των δικών σας ευθυνών.

Εσείς γνωρίζετε τι περιλαμβάνει η σύμβασή σας και ποια είναι τα καθήκοντά σας, οπότε θα πράξετε αναλόγως.

Επιμείνετε στις δραστηριότητες που υποχρεούστε να εκτελέσετε, οι οποίες βρίσκονται στην περιγραφή της εργασίας σας και για τις οποίες πληρώνεστε.

Μην ενδώσετε στην πίεση αυτών των τοξικών ανθρώπων.

Ονειρεύεστε ότι σας αγγίζει μια μάγισσα
Σε περίπτωση που δείτε στο όνειρό σας ότι μια μάγισσα σας άγγιξε, πρόκειται για κακό σημάδι.

Μπορεί να διατρέχετε κάποιον κίνδυνο, μιας και οι μάγισσες θεωρούνται κακά πλάσματα. Κάποιος προσπαθεί να σας βλάψει.

Μπορεί να πρόκειται για κάποιον που γνωρίζετε ότι σίγουρα σας αντιπαθεί, αλλά μπορεί να είναι και κάποιος του στενού σας κύκλου που πιστεύετε ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι εναντίον σας.

Όποιος κι αν είναι, μάλλον προσπαθεί απλώς να διαδώσει κουτσομπολιά για εσάς προκειμένου να βλάψει τη φήμη σας.

Ονειρεύεστε ότι ασκείτε μαγεία
Αν ονειρευτείτε ότι κάνετε μαγικά, αυτό σημαίνει ότι επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιες πτυχές του εαυτού σας, ενώ συνάμα το όνειρο αυτό αντανακλά τις αλλαγές/μεταμορφώσεις που έχετε ήδη επιτύχει.

Ονειρεύεστε ότι μια μάγισσα σας μαγεύει
Αν δείτε στο όνειρό σας ότι μια μάγισσα σας μάγεψε, αυτό δεν ερμηνεύεται καλά. Το όνειρο σάς προειδοποιεί ότι υπάρχουν άτομα στο στενό σας περιβάλλον που προσπαθούν να σας βλάψουν ή να σας εκμεταλλευτούν.

Να το έχετε υπόψη σας αυτό στο επόμενο διάστημα. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πέσει θύμα άλλων ανθρώπων και μη δίνετε πολλή σημασία στις απόψεις των άλλων. Είναι αδύνατο να ευχαριστήσετε τους πάντες.

Επίσης, παραμείνετε πιστοί στις αξίες και τις πεποιθήσεις σας, ώστε να μη βάλετε τον εαυτό σας σε δύσκολη θέση.

Με τον τρόπο αυτό ούτε τον εαυτό σας θα δυσαρεστήσετε, ούτε θα μετανιώσετε για τις πράξεις σας.

Ονειρεύεστε ότι μια μάγισσα κλαίει
Σε περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας μια μάγισσα να κλαίει, αυτό είναι καλό σημάδι για εσάς γιατί προμηνύει μια πολλή θετική έκβαση για εσάς στο προσεχές διάστημα.

Μια τέτοια έκβαση ούτε εσείς, αλλά ούτε και κανείς άλλος, την περιμένει.

Ονειρεύεστε ότι κάποια φίλη σας είναι μάγισσα
Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος φίλος ή φίλη σας ήταν πράγματι μάγισσα, τότε αυτό το όνειρο έχει ένα πολύ ενδιαφέρον νόημα.

Σας προειδοποιεί ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας θα μπορούσε να μετατραπεί – μεταφορικά – σε μάγισσα.

Ίσως αλλάξουν οι προθέσεις αυτού του ατόμου και προσπαθήσει να σας εκμεταλλευτεί ή να σας αναγκάσει να κάνετε πράγματα για να εξυπηρετήσετε τους σκοπούς του.

Δυστυχώς, πιθανότατα θα είναι κάποιος με τον οποίο είστε πολύ κοντά και μάλλον δεν θα περιμένατε ποτέ να σας φερθεί έτσι.

Διαβάζοντας αυτήν την ερμηνεία σίγουρα θα αναρωτηθείτε ποιος θα μπορούσε να είναι και ίσως ακόμα να γίνετε καχύποπτοι με τους ανθρώπους γύρω σας.

Ωστόσο, δεν είναι κακό να είστε επιφυλακτικοί και να αξιολογείτε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, ώστε να ξέρετε ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε και ποιοι περιμένουν να αρπάξουν την ευκαιρία που θα τους δοθεί να σας εκμεταλλευτούν.

Φυσικά, θα πρέπει να υπάρχει και μέτρο σε όλα αυτά διότι χωρίς βάσιμες ενδείξεις δε γίνεται να κατηγορείτε ή να αμφισβητείτε τον κύκλο σας.

Ονειρεύεστε ότι η γυναίκα σας είναι μάγισσα
Αν δείτε στο όνειρό σας ότι η γυναίκα σας ήταν μάγισσα, τότε αυτό είναι κακό σημάδι, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη γυναίκα σας.

Ένα τέτοιο όνειρο σας προειδοποιεί ότι ένα στενό σας άτομο δεν είναι καθόλου αυτό που νομίζατε, αλλά προσπαθεί να σαμποτάρει τα μελλοντικά σας σχέδια και προσπαθεί να σας εμποδίσει να τα επιτύχετε.

Ονειρεύεστε ότι είστε ντυμένος σα μάγισσα
Αν ονειρευτείτε ότι ντυθήκατε σα μάγισσα, τότε αυτό το όνειρο δεν έχει καλή ερμηνεία. Στην πραγματικότητα αντικατοπτρίζει στοιχεία της προσωπικότητά σας και σας κινητοποιεί να προσπαθήσετε να βελτιωθείτε και συγκεκριμένα να αντιμετωπίσετε το μεγάλο σας ελάττωμα: την τάση σας να χειραγωγείτε τους ανθρώπους.

Ονειρεύεστε μια μάγισσα που εκτελεί ένα τελετουργικό
Όταν βλέπετε στον ύπνο σας ότι παρακολουθείτε μια μάγισσα να εκτελεί μαγικές τελετουργίες, ένα τέτοιο όνειρο θα μπορούσε να σημαίνει ότι είστε πολύ ανασφαλείς.

Αυτός είναι και ο λόγος που σύντομα θα ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου με επιρροή.

Νομίζετε ότι δεν έχετε τις απαιτούμενες ικανότητες και πόρους για να ανταπεξέλθετε στην τρέχουσα κατάσταση, ενώ στην πραγματικότητα απλά σας λείπει η αυτοπεποίθηση.

Ονειρεύεστε τη σκούπα μιας μάγισσας
Εάν είδατε τη σκούπα μιας μάγισσας στο όνειρό σας, αυτό είναι σημάδι της επιθυμίας σας να λύσετε μια κατάσταση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ονειρεύεστε ότι η πεθερά σας είναι μάγισσα
Αν η πεθερά σας ήταν μάγισσα στο όνειρό σας, τότε πρόκειται για προειδοποιητικό σημάδι. Μπορεί να μην γνωρίζετε την οικογένειά σας τόσο καλά όσο νομίζετε.

Κάποιοι μπορεί να σας δίνουν εσκεμμένα κακές συμβουλές για να πάρετε κακές αποφάσεις ή να κάνετε λάθη.

Αυτό δεν αφορά αποκλειστικά την πεθερά σας, αλλά μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από την οικογένειά σας.

Θα ήταν καλή επιλογή να γνωρίσετε καλύτερα τα μέλη της οικογένειάς σας. Επίσης, μην εμπιστεύεστε τυφλά τους πάντες, ιδιαίτερα αν δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις τους.

Γενικά, όταν λαμβάνετε συμβουλές ή πληροφορίες από τρίτους, αξιολογήστε τες προσεκτικά, εξακριβώστε την ακρίβειά τους και έπειτα αποφασίστε αν θα τις εφαρμόσετε.

Ονειρεύεστε ότι φτιάχνετε μαγικά φίλτρα
Σε περίπτωση που ονειρευτεί ότι φτιάχνετε μαγικά φίλτρα, τότε πιθανότητα αυτό το όνειρο αντανακλά τις σκληρές προσπάθειες που καταβάλετε αυτήν την περίοδο σε ένα πολύ δημιουργικό κομμάτι της ζωή σας.

Είστε ένα άτομο που συνεχώς σκέφτεστε ενδιαφέρουσες ιδέες και ίσως τώρα έχετε την έμπνευση να κάνετε κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Η δημιουργικότητά σας είναι ένα πολύ όμορφο χαρακτηριστικό της προσωπικότητά σας.

Εφόσον είσαστε τόσο τυχεροί ώστε να την έχετε, προσπαθήστε να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τολμήστε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα στη ζωή, αφεθείτε σε νέες περιπέτειες και προκλήσεις. Προσπαθήστε να δείτε ή να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα.

Ονειρεύεστε μια μάγισσα ως σύμβολο της σύγκρουσης μεταξύ καλού και κακού
Εάν βλέπετε στον ύπνο σας μάγισσες και μαγεία γενικότερα, αυτό μπορεί να οφείλεται στη σύγκρουση μεταξύ καλού και κακού που βιώνεται μέσα σας τη δεδομένη περίοδο.

Είστε άνθρωπος με καλές ιδέες και προθέσεις, τις οποίες και θέλετε να εφαρμόσετε, αλλά μπορεί να καταλήξετε σε άσχημες πράξεις, παρότι γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να τις κάνετε.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια