You dont have javascript enabled! Please enable it! Μαγεία - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Η μαγεία εδώ δεν πρέπει να συγχέεται με τη μαγγανεία ή τον πνευματισμό.

Αποτελεί ένα από τα πιο πολύπλοκα όνειρα ως προς την ερμηνεία του καθώς σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτάτε από το πλαίσιο μέσα στο οποίο εκτυλίσσεται και τα συναισθήματα τα οποία βιώνουμε.

Πολλές φορές θα δείτε την ερμηνεία αυτού του ονείρου να χρωματίζεται είτε με απόλυτα αρνητική είτε με απόλυτα θετική χροιά. Αυτό έρχεται ως αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνεται κάποιος την ίδια την έννοια της μαγείας.

Εμείς θα δώσουμε και τις δύο οπτικές ερμηνείας αυτού του ονείρου σημειώνοντας ότι θα πρέπει να αναζητήσετε τα συναισθήματα που συνδέονται με αυτό προκειμένου να οδηγηθείτε στον σωστό τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να εξηγήσετε το όνειρο.

Με την αρνητική του χροιά ο συγκεκριμένος οιωνός συνδέεται με τα ψέματα, την υποκρισία, την εξαπάτηση, τη σκευωρία και την πλεκτάνη. Ανάλογα με το ποιος έχει το ρόλο του μάγου ή της μάγισσας δηλώνεται ο θύτης ή το θύμα.

Ως προς την ψυχολογική του ερμηνεία ο συμβολισμός της μαγείας συνδέεται με το γεγονός ότι έχουμε αφήσει τα ηνία της ζωής μας στα χέρια άλλων. Μία τέτοια ερμηνεία μας συμβουλεύει να βάλλουμε τέλος σε αυτήν την περίοδο παίρνοντας τη ζωή μας στα χέρια μας.

Στη θετική του χροιά ο συμβολισμός προβλέπει κέρδη και ευχάριστες αλλαγές.

Αν ονειρευτείς πως σχεδίαζες κάποια μαγεία, προβλέπονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Αν δεις άλλους να κάνουν μαγικά, προβλέπονται επικερδείς αλλαγές.

Αν είσαι έμπορος και ονειρευτείς πως κοίταζες ένα μάγο, προβλέπονται ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά ταξίδια και επικερδείς δουλειές.

Έτσι αν δείτε ότι σχεδιάζεται κάποια μαγεία σα περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Αν είναι άλλοι αυτοί που κάνουν μαγικά προβλέπονται επικερδής αλλαγές. Τέλος για έναν έμπορο ο οποίος κοιτάζει ένα μάγο θα κλείσει επικερδής δουλειές.

Γενικά, να ξέρεις πως οτιδήποτε κι αν δεις στον ύπνο σου σχετικά με μαγεία και γάμο, το όνειρό σου είναι συνήθως πολύ καλό. Ωστόσο, στην περίπτωση που ονειρευτείς πως σου κάνουν μάγια, αυτό σημαίνει ότι θα πέσεις σε μια καλοστημένη παγίδα. Καλό είναι, λοιπόν, να προσέξεις πολύ τις καινούριες γνωριμίες και τους συναδέλφους σου.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια