You dont have javascript enabled! Please enable it! Μαξιλάρι - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Ως συμβολισμός το μαξιλάρι συνδέεται με τις έννοιες της ξεκούρασης και της άνεσης. Ένα όνειρο λοιπόν αυτού του τύπου είναι πολύ πιθανό να συνδέεται με μια δύσκολη και πιεστική περίοδο κατά την οποία αναζητούμε την πρότερη ηρεμία.

Σε μια τέτοια περίπτωση αν γέρνουμε το κεφάλι στο μαξιλάρι σημαίνει ότι πολύ σύντομα α ξεκουραστούμε. Αν ωστόσο δούμε άλλους να γέρνουν το κεφάλι τους σε αυτό σημαίνει ότι οι πολλές ευθύνες που έχουμε αναλάβει μας δημιουργούν άγχος ότι δεν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτές.

Το όνειρο παίρνει το χαρακτήρα προμηνύματος σε πολλές περιπτώσεις συνδεόμενο με την έννοια της άνεσης. Ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να το εκλάβετε εξαρτάται από τις καταστάσεις που βιώνετε στην καθημερινή σας ζωή.

Γενικά αν δείτε μαξιλάρι στον ύπνο σας σημαίνει πως θα πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει.

Όπως και σε όλα τα αντίστοιχα όνειρα η ποιότητα και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αντικείμενο είναι ουσιαστική για την ερμηνεία του μέσα στο όνειρο.

Λευκό και καθαρό μαξιλάρι σημαίνει ότι χειρίζεστε με λογικό τρόπο τις καταστάσεις που σας αφορούν. Το αντίθετο αν το μαξιλάρι είναι βρώμικο.

Αν κοιμάστε χωρίς μαξιλάρι είναι προμήνυμα οικονομικών δυσκολιών.

Αν από την άλλη δείτε ότι κοιμάστε με πολλά μαξιλάρια θα πρέπει να προσέξετε τις σπατάλες.

Αν δείτε ότι γέρνετε πάνω σε μεταξωτά μαξιλάρια θα αποκτήσετε οικονομική άνεση με έξοδα τρίτων.

Για μια γυναίκα που δει ότι φτιάχνει μαξιλάρια ο δρόμος της επιτυχίας είναι ανοικτός μπροστά της. Αν τα μαξιλάρια είναι μεταξωτά προβλέπεται γάμος σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια