You dont have javascript enabled! Please enable it! Μενταγιόν - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Στα όνειρα, τα περιδέραια μπορούν να συμβολίζουν πολλά πράγματα. Μπορεί να σχετίζονται με το παρελθόν σας – για παράδειγμα, με κάποια ανάμνηση από την παιδική σας ηλικία. Άλλες φορές μπορεί να αντιπροσωπεύουν δεσμούς ανθρώπων, όπως δεσμούς φιλίας, οικογένειας ή γάμου.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα όνειρα για περιδέραια μπορεί να αντικατοπτρίζουν την ανασφάλεια που νιώθετε αυτήν την περίοδο για τον εαυτό σας και την επιθυμία σας για έγκριση ή αποδοχή ατόμων του περιβάλλοντός σας.

Επίσης, θα μπορούσαν να σας καλούν να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας – τρώγοντας πιο υγιεινά ή με το να ασκείστε συχνότερα – ή να καταβάλλετε περισσότερη προσπάθεια για να επιτύχετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας στη ζωή.

Εάν φοράτε ένα ακριβό κολιέ στο όνειρό σας, τότε σημαίνει ότι σύντομα θα λάβετε καλά νέα από κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, όπως ένα μέλος της οικογένειάς σας ή τον εργοδότη σας.

Ακόμη, είναι σημαντικό να πούμε ότι ένα όνειρο για ένα κολιέ μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά ανάλογα με το χρώμα του κολιέ. Για παράδειγμα, εάν φορούσατε χρυσαφί κοσμήματα, προμηνύεται ευημερία και επιτυχία στη ζωή σας, ενώ τα ασημί κοσμήματα αντιπροσωπεύουν τη δημιουργικότητα.

Τέλος, αν ονειρευτείτε ότι κοιτάζετε το λαιμό σας και δε φοράτε κάποιο κολιέ, αυτό σημαίνει ότι αισθάνεστε πως σας λείπει κάτι στη ζωή σας αυτή την περίοδο.

Βλέπετε ένα κολιέ σε ένα όνειρο (Γενική έννοια)
Η ερμηνεία των ονείρων για περιδέραια μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με όσα ακριβώς συνέβησαν στο όνειρο. Δεν υπάρχει κάποια γενική ερμηνεία που να εξηγεί επαρκώς όλα τα όνειρα, αλλά υπάρχουν κάποιες διάφορες λεπτομέρειες που δίνουν την ξεχωριστή σημασία του κάθε ονείρου.

Το να ονειρευτείτε ένα κολιέ μπορεί να συμβολίζει την αίσθησή σας ότι είστε κατά κάποιον τρόπο περιορισμένοι. Νιώθετε ότι κάποιος ή κάτι σας εμποδίζει να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

Αν ονειρευτείτε ένα κατεστραμμένο κολιέ, θα μπορούσε να σημαίνει ότι η ζωή σας δεν κυλάει τόσο καλά όσο θα θέλατε.

Η ερμηνεία αυτών των ονείρων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από πολλούς άλλους παράγοντες, όπως το χρώμα του κολιέ, το υλικό κατασκευής του, το άτομο που το φορούσε κ.λπ… Είναι κατανοητό πως ανάλογα με τις προαναφερθείσες ιδιαιτερότητες των κολιέ, τα όνειρα αυτά μπορούν να έχουν τελείως διαφορετική ερμηνεία μεταξύ τους.

Εάν στο όνειρό σας φοράτε μια απλή αλυσίδα, χωρίς κάποιο γούρι ή μενταγιόν, ίσως σημαίνει ότι αυτήν την περίοδο αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια με τον εαυτό ή το περιβάλλον σας. Ίσως να σας έλειπε κάτι από τη ζωή σας ή απλά βιώνατε υπερβολικό άγχος τον τελευταίο καιρό.

Ονειρεύστε ότι φοράτε ένα κολιέ
Τα όνειρα, στα οποία βλέπετε να φοράτε κολιέ, μπορεί να αντιπροσωπεύουν την ανάγκη σας για μια ασφάλεια στη ζωή σας. Μπορεί να νιώθετε ανασφαλείς και αναζητάτε επιβεβαίωση ότι όλα θα πάνε καλά.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάποιος άλλος φορά ένα κολιέ, τότε μάλλον αυτός ο άλλος προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας ή να βρει έναν τρόπο να αλληλοεπιδράσετε.

Αν ονειρευτείτε κάποιον να φοράει χρυσή αλυσίδα ή μενταγιόν, αυτό σημαίνει ότι θα ανταμειφθείτε για τη σκληρή δουλειά και τις προσπάθειές σας. Θα πρέπει, επίσης, να προσέχετε τα οικονομικά σας, καθώς ενδέχεται να προκύψουν κάποια απροσδόκητα έξοδα.

Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι ο σύντροφός σας φοράει ένα κολιέ, τότε το όνειρό σας αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι θέλει περισσότερη προσοχή ή στοργή από εσάς.

Ονειρεύεστε ότι αγοράζετε ένα κολιέ
Ένα κολιέ σε όνειρο μπορεί να συμβολίζει πολλά πράγματα. Θα μπορούσε να αποτελεί σημάδι προστασίας ή να αντιπροσωπεύει την επιθυμία σας για μια νέα αρχή. Εάν αγοράζετε ένα κολιέ σε ένα όνειρο, μπορεί να σημαίνει ότι αναζητάτε καθοδήγηση στη ζωή σας.

Αυτό το όνειρο υποδηλώνει, επίσης, ότι θα συναντήσετε προκλήσεις και εμπόδια στο ταξίδι σας προς την επιτυχία και την ευτυχία. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με δύσκολες επιλογές και αποφάσεις, που θα απαιτήσουν θυσίες από εσάς, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

Ονειρεύεστε ότι πουλήσατε ένα κολιέ
Η πώληση ενός κολιέ σε ένα όνειρο αποτελεί σύμβολο καλής τύχης. Το όνειρο αυτό υποδηλώνει ότι πρέπει να δώσετε προσοχή στο περιβάλλον σας και να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας.

Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος άλλος πουλάει ένα κολιέ, τότε κάποιος άλλος θα ωφεληθεί από τη σκληρή δουλειά και τις προσπάθειές σας.

Τέλος, το να ονειρευτείτε ότι πουλάτε ένα κολιέ μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε μια απόφαση που είναι δύσκολο να αποδεχτείτε. Είναι πιθανό να αναγκαστείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο καταστάσεις ή δύο άτομα που είναι εξίσου σημαντικά για εσάς.

Ονειρεύεστε ένα σπασμένο κολιέ
Ένα σπασμένο κολιέ σε ένα όνειρο μπορεί να συμβολίζει το τέλος μιας κατάστασης ή σχέσης, που φαινόταν ολοκληρωμένη. Ίσως να αφορά στο τέλος μιας σημαντικής σχέσης ή φιλίας.

Αυτό το όνειρο μπορεί, επίσης, να σας καλεί να αντιμετωπίσετε και να διορθώσετε καταστάσεις και «τραύματα» που σας έχουν επηρεάσει. Είναι σημαντικό να δράσετε άμεσα, πριν τα θέματα αυτά γιγαντωθούν και γίνει ακόμα δυσκολότερη η αντιμετώπισή τους.

Αν ονειρευτείτε ότι εσείς οι ίδιοι σπάτε ένα ακριβό κόσμημα, όπως ένα κολιέ ή ένα βραχιόλι, τότε ίσως κινδυνεύετε να χάσετε κάτι σημαντικό στη ζωή σας. Ίσως να πρόκειται για τη δουλειά σας ή, ακόμη χειρότερα, για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, όπως ένα μέλος της οικογένειας ή έναν φίλο.

Ονειρεύεστε ένα πλαστικό κολιέ
Αν ονειρευτείτε ένα πλαστικό κολιέ, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας. Είναι πιθανό να προδοθείτε από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

Το όνειρο αυτό μπορεί ακόμη να υποδηλώνει ότι κάποιος θέλει να κλέψει κάτι που σας ανήκει.

Τέλος, τα όνειρα που περιλαμβάνουν φθηνά κολιέ, συχνά αποτελούν κάποια μορφή αφύπνισης και σας καλούν να είστε προσεκτικοί κατά τη λήψη αποφάσεων, ώστε να μην εξελιχθεί άσχημα η πορεία σας. Ίσως ακόμη να σηματοδοτούν την απογοήτευσή σας, στον τομέα της αγάπης και της φιλίας.

Ονειρεύεστε ένα χρυσό κολιέ
Ένα χρυσό κολιέ αποτελεί σύμβολο πλούτου, επιτυχίας και πολυτέλειας. Αν ονειρευτείτε, λοιπόν, ένα χρυσό κολιέ, αυτό σημαίνει ότι θέλετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες αυτήν την περίοδο, αλλά αυτά τα προβλήματα θα υποχωρήσουν σύντομα.

Το όνειρο να φοράτε ένα χρυσό κολιέ προμηνύει επαγγελματική επιτυχία και καλή τύχη γενικότερα στη ζωή σας. Μπορεί, επίσης, να ληφθεί ως σημάδι ότι κάποιος πρόκειται να σας δώσει κάτι πολύτιμο, σε αντάλλαγμα της καλοσύνης ή της βοήθειάς σας.

Αν ονειρευτείτε ότι χάνετε το χρυσό κολιέ σας, τότε μάλλον κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θα προδώσει την εμπιστοσύνη σας και θα πληγώσει την αυτοπεποίθησή σας. Ίσως ακόμη να πέσετε θύματα κλοπής ή εξαπάτησης.

Τέλος, αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάποιος σας δίνει ένα χρυσό κολιέ, αυτό σημαίνει ότι το άτομο αυτό έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Πιστεύει ότι μπορείτε να πετύχετε σπουδαία πράγματα στη ζωή σας και θέλει να στηρίξει τις προσπάθειές σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ονειρεύεστε ένα ασημένιο κολιέ
Το ασημί χρώμα έχει συνδεθεί με μια σειρά εννοιών σε όλη την ιστορία. Στα όνειρα, μπορεί να αντιπροσωπεύει πλούτο, ευημερία και ασφάλεια. Ένα ασημένιο κολιέ, λοιπόν, μπορεί να συμβολίζει την ανυπομονησία σας να συμβεί κάτι καλό στη ζωή σας ή να συμβολίζει την ετοιμότητά σας να υποδεχτείτε μια μεγάλη αλλαγή.

Ένα σπασμένο ασημένιο κολιέ σημαίνει ότι έχετε χάσει κάτι πολύτιμο στη ζωή σας. Μπορεί να νιώθετε θλίψη ή να έχετε πέσει σε κατάθλιψη, επειδή έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή σας κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

Ονειρεύεστε ένα μαργαριταρένιο κολιέ
Τα μαργαριταρένια κολιέ έχουν μεγάλη ιστορία. Στο παρελθόν, τα μαργαριτάρια θεωρούνταν είδος πολυτελείας, επειδή ήταν δύσκολο να τα βρει κανείς και πωλούνταν ακριβά. Οι γυναίκες τα φορούσαν για να επιδείξουν τον πλούτο και την κοινωνική τους θέση.

Τι σημαίνει, λοιπόν, να ονειρεύεστε ένα μαργαριταρένιο κολιέ; Καταρχάς, ένα μαργαριταρένιο κολιέ είναι σύμβολο αγνότητας. Οπότε, το να δείτε ένα τέτοιο κολιέ στον ύπνο σας υποδηλώνει ότι θα ανταμειφθείτε για την πίστη και την ειλικρίνειά σας.

Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος σας χαρίζει ένα μαργαριταρένιο κολιέ, αυτό σημαίνει ότι κάποιος έχει αναγνωρίσει τους κόπους σας και θέλει να σας ανταμείψει για τις προσπάθειές σας.

Ονειρεύεστε ένα διαμαντένιο κολιέ
Τα διαμαντένια κολιέ είναι σύμβολα πλούτου και επιτυχίας. Έτσι, αν ονειρευτείτε κολιέ με διαμάντια, σημαίνει ότι θα πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει στη ζωή σας. Όσο περισσότερα διαμάντια δείτε στο όνειρο, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το επίτευγμά σας.

Ονειρεύεστε ένα σκουριασμένο κολιέ
Το να ονειρευτείτε ένα σκουριασμένο κολιέ μπορεί να υποδηλώνει την επιθυμία σας να αναβιώσετε μια παλιά, διαλυμένη φιλία. Μπορεί, επίσης, να λαχταράτε τη συντροφιά άλλων, γιατί τον τελευταίο καιρό νιώθετε μοναξιά και απομόνωση.

Αν ονειρευτείτε ότι φοράτε ένα σκουριασμένο κολιέ, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και να σέβεστε τις ανάγκες των άλλων. Έχετε εστιάσει υπερβολικά στις δικές σας ανάγκες, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζετε ιδιαίτερα τα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων.

Ονειρεύεστε ένα κολιέ με ένα μενταγιόν
Τα κρεμαστά κολιέ αποτελούν σύμβολο αγάπης και στοργής προς κάποιον. Αν το μενταγιόν στο όνειρό σας ήταν σε σχήμα καρδιάς, συμβολίζει την επιθυμία σας για αγάπη και στοργή. Αναζητάτε κάποιον για να μοιραστείτε τη ζωή σας.

Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος σας προσφέρει ένα μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς, αυτό σημαίνει ότι έχει συναισθήματα για εσάς, αλλά μάλλον φοβάται να τα εκφράσει ευθέως.

Ονειρεύεστε ότι χάνετε ένα κολιέ
Η απώλεια ενός κολιέ σε ένα όνειρό σας μπορεί να συμβολίζει την απώλεια κάποιου πολύτιμου προσώπου ή αντικειμένου στη ζωή σας. Αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με την απώλεια χρημάτων ή ενός αντικειμένου υψηλής συναισθηματικής αξίας, όπως ένα οικογενειακό κειμήλιο.

Τέλος, αν σας αρέσει να φοράτε καθημερινά κάτι στο λαιμό σας στην πραγματική σας ζωή, τότε το να χάσετε το κολιέ σας σε ένα όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι έχετε χάσει ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού σας.

Ονειρεύεστε ότι βρίσκετε ένα κολιέ
Το να δείτε ότι βρίσκετε ένα κολιέ στο όνειρό σας σημαίνει ότι είστε σε θέση να ξεπεράσετε οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί στο δρόμο σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε ό,τι προκύψει στη ζωή σας και να βγείτε πιο δυνατοί από πριν.

Αν ονειρευτείτε ότι αναζητάτε ένα κολιέ και δε μπορείτε να το βρείτε, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι νιώθετε πως κάτι ή κάποιο πρόσωπο σας λείπει στη ζωή σας.

Εάν κάποιος άλλος βρει το κολιέ και σας το δώσει, αυτό το όνειρο υποδηλώνει ότι κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θα αποκαλύψει σύντομα τα συναισθήματά του για εσάς. Εάν, όμως, βρει κάποιος άλλος το κολιέ και το κρατήσει για τον εαυτό του, τότε μάλλον κάποιο κοντινό σας πρόσωπο κρύβει τα αληθινά του συναισθήματα για εσάς.

Ονειρεύεστε ότι κλέβετε ένα κολιέ
Η κλοπή ενός περιδέραιου είναι ένα όνειρο που μπορεί να αντιπροσωπεύει αισθήματα ενοχής ή υποψία εκμετάλλευσης. Μπορεί, επίσης, να συμβολίζει την επιθυμία σας να τραβάτε την προσοχή ή το θαυμασμό των άλλων.

Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος κλέβει το κολιέ σας, θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχετε απογοητευτεί ή ενοχληθεί από κάποιον που σας ζητά συνεχώς χάρες, χωρίς να προσφέρει τίποτα σε αντάλλαγμα.

Ονειρεύεστε ότι φτιάχνετε ένα κολιέ
Αν ονειρευτείτε ότι φτιάχνετε ένα κολιέ, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε καλή τύχη, αγάπη και ευτυχία στη ζωή σας. Αυτό το όνειρο υποδηλώνει, επίσης, ότι υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο νοιάζεται βαθιά για εσάς και θέλει να σας προστατεύσει.

Ονειρεύεστε ότι επισκευάζετε ένα κολιέ
Αν ονειρευτείτε ότι επισκευάζετε ένα κολιέ για τον εαυτό σας, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τακτοποιήσετε πρώτα τα δικά σας προβλήματα, πριν βοηθήσετε κάποιον άλλο με τα δικά του.

Αν ονειρευτείτε ότι επισκευάζετε ένα κολιέ για κάποιον άλλο, αυτό σημαίνει ότι βοηθάτε κάποιον με τα προβλήματά του και το άτομο αυτό είναι ευγνώμων για τη βοήθεια που του προσφέρετε.

Ονειρεύεστε ότι δωρίζετε ένα κολιέ σε κάποιον άλλο
Σε περίπτωση που ονειρευτείτε ότι κάνετε δώρο σε κάποιον ένα κολιέ, συμβολίζει ότι είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από κάτι που σας βαραίνει. Μπορεί να πρόκειται για μια σχέση, μια ιδέα ή για ένα επιχειρηματικό εγχείρημα.

Αν ονειρευτείτε ότι εσείς δέχεστε ένα κολιέ ως δώρο, τότε το όνειρό σας αυτό σημαίνει ότι θα ανταμειφθείτε με αγάπη και αναγνώριση, για τη σκληρή δουλειά και τις προσπάθειές σας. Εάν συνεχίσετε να πιστεύτε στον εαυτό σας και εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, θα έχετε λαμπρό μέλλον.

Ονειρεύεστε ότι δανείζετε ένα κολιέ σε κάποιον
Το να ονειρευτείτε ότι δανείζετε ένα κολιέ σε κάποιον μπορεί να είναι θετικό σημάδι. Σημαίνει ότι θα βγείτε κερδισμένοι από τη σχέση σας με τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Θα έχετε την ευκαιρία να τους πλησιάσετε και να τους κάνετε να νιώσουν ευτυχισμένοι, μοιράζοντας κάτι πολύτιμο μαζί τους.

Από την άλλη, αν ονειρευτείτε ότι κάποιος σας δανείζει ένα κολιέ, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να βασιστείτε στη γενναιοδωρία των άλλων.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια