You dont have javascript enabled! Please enable it! Μπανάνα - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Η ερμηνεία εξαρτάται από τα άλλα σύμβολα που ήταν στο όνειρό μας και τη συνολική κατάσταση που ονειρευόμασταν.

Όταν δείτε ένα όνειρο για μια μπανάνα, αυτό αντιπροσωπεύει συναντήσεις στη ζωή σας που δεν θα έχουν ενδιαφέρον. Οι άνθρωποι που πρόκειται να μπουν στη ζωή σας θα φέρουν μόνο άγχος και ενόχληση, οπότε δεν μπορείτε να περιμένετε ότι θα συμβεί κάτι ενδιαφέρον την επόμενη περίοδο.

Θα μπορούσε να συμβεί ότι ένα άτομο, το οποίο δεν σας αρέσει, πρόκειται να επιστρέψει στη ζωή σας. Η παρουσία αυτόυ του ατόμου θα σας εκνευρίσει και θα είστε ευτυχισμένοι όταν φύγει.

Η κατανάλωση μπανάνας σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ένα αρνητικό πρόσημο. Αυτό το όνειρο δείχνει ότι πρόκειται να γίνετε μέρος ενός ενοχλητικού και κουραστικού γεγονότος. Δεν θα μπορείτε να το αποφύγετε , παρόλο που δεν θα φέρει τίποτα θετικό για εσάς.

Τα όνειρα με σάπιες μπανάνες συμβολίζουν την αρνητικότητα. Σύντομα θα εμπλακείτε σε μια εργασιακή υποχρέωση που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

Μπορεί ο ανωτερός σας να σας δώσει μια δύσκολη εργασία για να ολοκληρώσετε και θα πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε αυτό που σας έχει δοθεί. Δώστε το 100% της προσπάθειάς σας για να ολοκληρώσετε αυτήν τη δουλειά γιατί μπορεί να λάβετε μια ωραία αύξηση μετά από αυτό.

Το να ονειρεύεσαι να πουλάς μπανάνες αντιπροσωπεύει συναλλαγές. Μπορεί να γίνετε μέρος ενός έργου που δεν θα έχει αξία για εσάς και θα έχει ως αποτέλεσμα μόνο χάσιμο χρόνου. Η δουλειά που θα σας ανατεθεί, θα σας αφαιρέσει μόνο τον χρόνο, την προσπάθεια και δεν θα σας ενδιαφέρει καθόλου. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνετε για να κρατήσετε τη θέση εργασίας σας. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να σας επιπλήξουν επειδή δεν κάνατε τη δουλειά σωστά ή ακόμη και να απολυθείτε εξαιτίας αυτού.

Τα όνειρα για την κατανάλωση μπανάνας για τις γυναίκες αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματά σας απέναντι σε κάποιον. Ίσωςνα νιώθετε μεγάλη έλξη προς κάποιον και θέλετε αυτό το άτομο να σας προσέξει επίσης. Εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, πείτε σε αυτό το άτομο όπως νιώθετε και προσπαθήστε να προσεγγίσετε αυτό το άτομο με ειλικρινή συναισθήματα. Ίσως αυτός ή αυτή νιώθει το ίδιο, αλλά φοβήθηκε την αντίδρασή σας.

Αν κόβατε την μπανάνα από το φυτό, τότε έχετε μια κυρίαρχη φύση. Έχετε την τάση να ελέγχετε τα πάντα στη ζωή σας και δεν αφήνετε ποτέ τους άλλους να πουν τη γνώμη τους. Αυτό το είδος συμπεριφοράς γίνεται πολύ ενοχλητικό για τους άλλους ανθρώπους γύρω σας και σιγά σιγά αρχίζουν να δυσαρεστούν για αυτό. Αν θέλετε να κρατήσετε όλους τους αγαπημένους ανθρώπους στη ζωή σας, τότε σκεφτείτε τη συμπεριφορά σας και μην είστε πολύ πιεστικοί.

Αν ονειρευτήκατε να ξεφλουδίζετε μια μπανάνα, τότε έχετε μια ισχυρή αρσενική πλευρά. Ίσως ενεργείτε σκληρά στη ζωή και δίνετε στους άλλους την εντύπωση ότι δεν χρειάζεστε τη βοήθεια κανενός. Άλλοι σε βλέπουν ακόμη και ως φαλλοκράτη, ανεξάρτητα από το φύλο σου. Είναι καλό μερικές φορές να δίνετε μια ευκαιρία στη θηλυκή πλευρά σας, οπότε μην φοβάστε να δείξετε συναισθήματα και να εκφράσετε σκέψεις σε άλλους ανθρώπους. Ακόμα κι αν πληγωθείτε, θα σας ωφελήσει να βιώσετε αυτήν την κρυφή πλευρά σας.

Εάν κάποιος άλλος έτρωγε μια μπανάνα στο όνειρό σας, τότε αισθάνεστε έλξη για αυτό το άτομο. Εάν το άτομο στο όνειρό σας ήταν άγνωστο, τότε αισθάνεστε την ανάγκη να έχετε έναν σύντροφο στη ζωή σας. Ίσως είστε single για πολύ καιρό και αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να τακτοποιηθείτε επιτέλους με κάποιον που σας αρέσει

Όταν ονειρευτείτε ένα σωρό μπανάνες στο όνειρό σας, αυτό δείχνει ότι η αγάπη είναι προ των πυλών. Το μεγάλο σας όνειρο για την αγάπη πρόκειται να συμβεί, οπότε αγκαλιάστε το με ανοιχτές αγκάλες. Αν ήσασταν single για πολύ καιρό, η περίοδος που σας περιμένει θα φέρει πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέα άτομα και να ξεκινήσετε μια σχέση με κάποιον. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, η ευτυχία και η ειρήνη πρόκειται να εισέλθουν στη σχέση σας. Κάθε πρόβλημα που είχατε με τον σύντροφό σας πρόκειται να επιλυθεί, οπότε μην ανησυχείτε!

Αν ονειρευόσασταν να αγοράζετε μπανάνες, τότε πρέπει να είστε προσεκτικοί την επόμενη περίοδο. Ο κίνδυνος κρύβεται από παντού και πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές κάθε βήμα που κάνετε. Να είστε πολύ προσεκτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας και μην τους αφήνετε να γνωρίζουν πολλά για εσάς. Όσο λιγότερο κάποιος γνωρίζει για εσάς, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να σωθείτε από την κακή πρόθεση κάποιου. Αυτό το όνειρο σας προειδοποιεί για κινδύνους που μπορεί να σας συμβούν γενικά, οπότε προσέξτε τι κάνετε και σε δημόσιους χώρους.

Εάν είχατε ένα όνειρο για πράσινες(άγουρες) μπανάνες, τότε θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από την αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους. Κάποιος θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές για ένα σημαντικό έργο, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία για να προοδεύσετε στη ζωή. Αυτό το όνειρο συμβολίζει μια πολύ θετική περίοδο όταν πρόκειται για επενδύσεις και οικονομικά επίσης. Ζητήστε συμβουλές από άτομα που γνωρίζετε καλά, γιατί θα μπορούσαν να σας κάνουν μια πολύτιμη πρόταση. Αυτή η πρόταση ή συμβουλή μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Τα σχέδια που σχετίζονται με επιχειρήσεις θα είναι εξαιρετικά επιτυχημένα, οπότε χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο με σύνεση.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια