You dont have javascript enabled! Please enable it! Μωρό - Ερμηνεία ονείρου - Μαντείον

Εάν δεις ένα μωρό στα όνειρα σου αυτό τις περισσότερες φορές είναι ένα πάρα πολύ καλό προμήνυμα. Τα μωρά γενικά συμβολίζουν την καλοτυχία και φυσικά την ευτυχία για σένα και για τα μέλη της οικογένειας σου.

Αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι το μωρό που θα δείτε στο όνειρό σας δεν παίζει κάποιο συγκεκριμένο ρόλο! 

Αν δεις μωρά δίδυμα αυτό σημαίνει πως έρχονται μεγάλες χαρές για εσένα και για αυτούς που αγαπάς!

Αν δεις ότι άφησες το μωρό κάπου αυτό σημαίνει ότι κάποιες κακίες σκέψεις και συναισθήματα που έχεις τελευταία θα υποχωρήσουν!

Αν δείτε μωρό περιποιημένο και γενικά καθαρό αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία και ευτυχία σε όλα τα οικογενειακά σας θέματα.

Αν είστε άντρας και δείτε πως κρατάτε ένα μωρό στα χέρια σας αυτό προμηνύει πως θα παρουσιαστούν βάσανα εμπόδια και στεναχώριες στον χώρο εργασίας σας! 

Αν δείτε ένα μωρό στην θάλασσα να κολυμπά αυτό σημαίνει πως θα καταφέρετε να ξεφύγετε από κάποιες παγίδες.

Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς ότι γέννας ένα μωρό αυτό προμηνύει ότι ένα πολύ μεγάλο βάρος θα σου φύγει θα ξεπεράσεις κάποιο σημαντικό μεγάλο εμπόδιο και θα καταφέρεις μέσα από απρόσμενες αλλαγές να ευνοηθείς. 

Αν δείτε ότι θηλάζετε μωρό θα έχετε οικονομικές απολαβές και καλό θα ήταν να μην χάσετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Αν ακούσεις μωρό να κλαίει και ότι χτύπησε σε κάποιο ατύχημα αυτό προμηνύει προβλήματα υγείας σε εσένα και κάποιος θα σε απογοητεύσει. 

Αν ονειρευτείς ένα μωρό να χορεύει ή να περπατάει αυτό σημαίνει πως ένα λαμπρό μέλλον σε περιμένει και θα τα καταφέρεις πολύ καλά στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σου.

Αν δεις ρούχα μωρού στο όνειρο σου αυτό σημαίνει πως ο τρόπος ζωής σου θα αλλάξει προς το καλύτερο σύντομα.

Αν δεις καροτσάκι μωρού στο όνειρο σου θα ικανοποιήσεις κάποιες ανάγκες που έχεις στην ζωή σου.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια