You dont have javascript enabled! Please enable it! Πατέρας - Μπαμπάς - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν ονειρευτείς τον πατέρα σου, σημαίνει πως σύντομα θα μπλεχτείς σε μια δύσκολη κατάσταση και θα χρειαστείς ένα σοφό σύμβουλο, για να απαλλαγείς από αυτήν.

Αν ο πατέρας σου είναι ήδη νεκρός, το να τον δεις στον ύπνο σου, σημαίνει πως οι επιχειρήσεις σου χρειάζονται προσοχή σε ότι αφορά τη διοίκησή τους.

Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί τον πεθαμένο πατέρα της, προβλέπεται πως ο εραστής της θα την κοροϊδέψει.

 Γεικά να ξέρετε πως οι γονείς στο όνειρο, είναι πολύ ευνοϊκό σημάδι.

Αν ονειρευτείτε ότι έχετε περισσότερους από  έναν πατέρα, τότε οι προστάτες σας είναι πολλοί. Αν γίνεστε πατέρας, σύντομα θα βρείτε την ευτυχία.

Αν δείτε τον πατέρα σας άρρωστο ή και νεκρό, θα έχετε και οι δύο εξαιρετική υγεία.

Στο θέμα της εργασίας σας αν δείτε πατέρα σας να ξέρετε πως οι δουλειές σας θα εξελιχθούν όπως ακριβώς ελπίζατε.

Αν σας συμβουλεύει, καλά θα κάνετε να τον ακούσετε. Το όνειρο τούτο είναι ως επί το πλείστον ευχάριστο προμήνυμα γι’ αυτόν που το βλέ­πει.

Αν τον ονειρευτούμε με καλή, στοργική έκφραση, τότε ίσως το όνειρο αποκαλύπτει μια μεγάλη ανάγκη προστασίας και φροντίδας όπως οι καλές σχέσεις με τους ανώτερους μας.

Έτσι, αν μεν δείτε ότι σας μιλάει ο πατέρας σας, σημαίνει ότι θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις οι οποίες πολύ θα σας χαροποιήσουν, συγχρόνως δε και ότι θα σας δοθούν καλές συμβουλές, τις οποίες πρέπει να ακολουθήσετε για να ευτυχήσετε στη ζωή σας.

Αν δείτε τον πατέρα σας νεκρό, ενώ ζει, θα δοκιμάσετε μεγάλες στενοχώριες και θα ακούσετε λόγους πικρούς και συκοφαντίες δει­νές.

Αν, ενώ είστε ανύπαντρος, δείτε ότι είστε πατέρας παιδιών και μάλιστα πολλών, θα εμπλα­κείτε σε μεγάλες φροντίδες και θα βάλετε στο κε­φάλι σας σκοτούρες.

Αν δείτε ότι ο πεθαμένος πατέρας σας είναι νεκρός και προσπαθεί να σας πάρει μαζί του, θα σας συμβεί κάτι δυσάρεστο, ίσως θάνατος συγγενικού σας προσώπου.

Αν δείτε ότι έχετε πολλούς πατεράδες μαζί, το όνειρο εί­ναι καλό, σημαίνει δε ότι θα έχετε μεγάλη και δυνατή προστασία η οποία θα σας γίνει πρόξε­νος μεγάλων αγαθών.

Αν βλέπουμε ότι χτυπάμε τον πατέρα μας αντιπροσωπεύει μια απεγνωσμένη ανάγκη για μεγαλύτερη επαφή με τον πατέρα μας. Αισθανόμαστε ότι δε μας ακούει. Ιδιαίτερα, αν τον χτυπάμε με ένα πλαστικό αντικείμενο σημαίνει ότι οτιδήποτε κι αν κάνουμε ή λέμε δεν έχει κάποιο ιδιαίτερα αντίκτυπο σε αυτόν.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια