You dont have javascript enabled! Please enable it! Νέγρος - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δεις στο όνειρό σου ένα νέγρο να στέκεται μέσα στην αυλή σου, σημαίνει πως το άμεσο μέλλον σου, μόλο που προδιαγράφεται ευχάριστο, θ’ αποδειχθεί μάλλον δυσάρεστο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, διότι θα συναντήσεις διαφωνίες.

Αν ονειρευτείς ένα σωματώδη νέγρο, σημαίνει πως θα συναντήσεις αντιπάλους στη δουλειά και στον έρωτα.

Αν δεις ένα μιγάδα, προβλέπονται συνεχείς ανησυχίες και διαφωνίες με κάποιον υπάλληλό σου.

Αν δεις πως έχεις προβλήματα με ένα νέγρο, σημαίνει πως δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις το δυσάρεστο περιβάλλον σου. Προβλέπονται επίσης απογοητεύσεις και ατυχία.

Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί νέγρο, προβλέπεται πως θα αναγκαστεί να δουλέψει για να ζήσει, ή πως θα απογοητευτεί από τον αγαπημένο της.

Αν ονειρευτείς ένα νεγράκι, προβλέπονται μικρό-στενοχώριες και ανησυχίες.

Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είναι αιχμάλωτη νέγρου, προβλέπεται πως θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια και θα αναλάβει δυσάρεστα καθήκοντα. Επίσης, θα μαλώσει με τους καλύτερους φίλους της. Βάσανα ακολουθούν μερικές φορές, τα όνειρα με ηλικιωμένους νέγρους.

Αν δεις νέγρο γυμνό, σημαίνει πως δεν είσαι ικανός να κάνεις ατιμίες. Οι εχθροί σου θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό και ίσως μάθεις δυσάρεστα νέα για κάποιον που λείπει.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι συναντήθηκες με ένα νέγρο άξιο εμπιστοσύνης, σε μέρος όπου εκείνος δεν θα έπρεπε να βρίσκεται, σημαίνει πως κάποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνης σου θα σε προδώσει. Ίσως εκνευριστείς πολύ λόγω της συμπεριφοράς κάποιου υπηρέτη ή υπαλλήλου σου. Καθυστερήσεις και ανησυχίες ίσως ακολουθήσουν.

Αν δεις πως είσαι ιεροκήρυκας σε νέγρους, σημαίνει πως θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα συμφέροντά σου, γιατί ψεύτικοι φίλοι κάνουν ύπουλες συμφωνίες μαζί σου.

Αν δεις κάποιο νέγρο να κάνει κήρυγμα, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείς λόγω οικονομικών δυσχερειών και πως οι υπηρέτες σου θα δημιουργήσουν προβλήματα.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια