You dont have javascript enabled! Please enable it! Ναυάγιο - Ναυαγός - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δείτε ναυάγιο στον ύπνο σας, σημαίνει ότι θα δοκιμάσετε απομόνωση και ξαφνική αποτυχία στις επιχειρήσεις.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε θαλάσσιο ταξίδι και ναυαγήσατε, αυτό σημαίνει πως όσα σχέδια κι αν κάνατε, και ότι ελπίδες κι αν είχατε θα διαψευστούν και πως μεγάλη στενοχώρια σας περιμένει κι ίσως να κινδυνέψετε από κάποια αρρώστια.

Αν δείτε απλώς κάποιο ναυάγιο να γίνεται και πως εσείς βλέπατε σαν Θεατής, αυτό σημαίνει πως κάτι που περιμένατε δεν θα γίνει και δεν θα πραγματοποιηθεί.

Αν γίνατε ναυαγός και είδατε πως βρεθήκατε σε φουρτουνιασμένη Θάλασσα και πως παλεύατε απεγνωσμένα με τα μανιασμένα κύματα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλοι αγώνες και δύσκολες μέρες να έρχονται.

Αν δείτε πως ναυαγήσατε και πως φορούσατε κάποιο σωσίβιο ή μπήκατε σε μια βάρκα ή πιαστήκατε από κάπου και νοιώσατε ασφαλής, αυτό σημαίνει πως θα περισώσετε κάτι από μια καταστροφή, ή θα γλιτώσετε τουλάχιστον από το άγχος της αποτυχίας που σας βρήκε αυτόν τον καιρό.

Αν πάλι είδατε πως παλέψατε με τα κύματα και πως μετά από κόπους βγήκατε στην στεριά, αυτό σημαίνει πως όσο και να ταλαιπωρηθείτε θα βγείτε νικητής και πως τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν.

Αν δείτε πως πνιγήκατε σε ένα ναυάγιο, αυτό σημαίνει πως σας απειλεί μεγάλη και σοβαρή αρρώστια.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια