You dont have javascript enabled! Please enable it! Νεκροταφείο - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν ονειρευτείς πως ήσουν σε ένα όμορφο και φροντισμένο νεκροταφείο, θα έχεις ανεπάντεχα νέα για την ανεύρεση κάποιου που τον είχες πενθήσει ως νεκρό και θα αποκτήσεις τους τίτλους κτημάτων που είχαν καταληφθεί από σφετεριστές.

Αν δεις ένα ξεχασμένο, γεμάτο βάτους νεκροταφείο, θα ζήσεις να δεις όλους τους αγαπημένους σου να σε εγκαταλείπουν και να σε αφήνουν στη φροντίδα ενός ξένου.

Για τους νέους που θα ιδούν στον ύπνο τους ότι περιπλανιούνταν στα σιωπηλά δρομάκια των νεκρών, είναι σημάδι ότι θα βρουν τρυφερή ανταπόκριση και αγάπη από φίλους, αλλά θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν λύπες που οι φίλοι θα είναι ανήμποροι να αποτρέψουν.

Νύφες που θα ονειρευτούν ότι περνούν νεκροταφείο πηγαίνοντας στη γαμήλια τελετή, θα στερηθούν τους συζύγους τους από δυσάρεστα γεγονότα, που θα συμβούν σε ταξίδια.

Αν ονειρευτείς πως περπατούσες σε νεκροταφείο χειμώνα, σημαίνει ότι θα έχεις ένα μακρύ και σκληρό αγώνα με τη φτώχεια και θα διαμείνεις μακριά από το σπίτι των παιδικών σου χρόνων, και θα αποχωριστείς φίλους, αλλά αν δεις τα σημάδια της άνοιξης, θα πας σε πιο ευχάριστα μέρη και θα χαρείς τη συντροφιά φίλων.

Για τους ερωτευμένους που θα ονειρευτούν πως βρέθηκαν σε νεκροταφείο, σημαίνει ότι ουδέποτε θα παντρευτούν μεταξύ τους, αλλά θα δούνε άλλους να παίρνουν τη θέση τους.

Για μια μητέρα που θα δει στον ύπνο της ότι πήγε φρέσκα λουλούδια σε νεκροταφείο, είναι σημάδι ότι η οικογένειά της θα διατηρήσει την καλή της υγεία.

Για μια νεαρή χήρα που θα δει πως επισκέπτεται νεκροταφείο, σημαίνει ότι σύντομα θα αντικαταστήσει τα πένθιμα φορέματα με τα γαμήλια. Αν όμως αισθάνεται πίκρα και κατάθλιψη, θα έχει καινούργιες φροντίδες και λύπες.

Για τους ηλικιωμένους που θα ονειρευτούν νεκροταφείο, είναι ένδειξη ότι σύντομα θα κάμουν ένα ταξίδι, όπου θα βρουν τέλεια ανάπαυση.

Αν ονειρευτείς μικρά παιδιά να μαζεύουν λουλούδια ανάμεσα στους τάφους, σημαίνει αλλαγές προς την ευημερία και ότι δε θα κλάψετε πάνω από τον τάφο κανενός φίλου σας. Ακόμη, είναι σημάδι καλής και μακρόχρονης υγείας.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια