You dont have javascript enabled! Please enable it! Λάστιχο - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δείτε στο όνειρό σας απλά αντικείμενα από λάστιχο ή ότι τα χρησιμοποιείτε για τους σκοπούς σας, σημαίνει ότι την περίοδο αυτή διακατέχεστε από συναισθηματικές μεταπτώσεις, που σας δημιουργούν μία έλλειψη ισορροπίας και μία δυσκολία στην ανάληψη ευθυνών, είτε στην προσωπική σας ζωή, είστε στον επαγγελματικό τομέα.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ντυμένος με λαστιχένια ρούχα, είναι σημάδι ότι θα τιμωρηθείς για το σταθερό και τίμιο χαρακτήρα σου.

Αν βλέπουμε ότι εμείς ή κάποιος χτυπιέται με ένα λαστιχένιο αντικείμενο τότε δείχνει ότι τα πράγματα ανακλώνται πάνω μας. Δεν μας επηρεάζει το τι γίνεται γύρω μας ή το τι λένε οι άλλοι για εμάς.

Αν τα ρούχα ήταν σχισμένα, θα πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί σκάνδαλα είναι πιθανόν να βλάψουν την υπόληψή σου.

Αν ονειρεύτηκες ότι τα μέλη σου μπορούν να τεντωθούν σαν λάστιχο, είναι σημάδι εξασθένησης της υγείας και υπάρχει πιθανότητα να χρησιμοποιήσεις δόλο για να πετύχεις στις επιχειρήσεις σου.

Αν δεις στον ύπνο σου αντικείμενα φτιαγμένα από λάστιχο, είναι σημάδι ότι θα κάνεις τις δουλειές σου με μυστικό τρόπο και οι φίλοι σου δεν θα μπορούν να καταλάβουν τη συμπεριφορά σου ορισμένες φορές.

Αν βλέπετε τα λάστιχα ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, σημαίνει ότι οι δουλειές σας έχουν παγώσει και επικρατεί μία στασιμότητα, η οποία ψυχολογικά σας έχει κουράσει. Η οικονομική σας κατάσταση βρίσκεται και αυτή σε τέλμα και το μόνο που επιθυμείτε είναι να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Το έδαφος όμως δεν είναι ακόμα πρόσφορο για τέτοιου είδους αλλαγές και ανοίγματα. Θα χρειαστεί λίγη υπομονή από μέρους σας, γιατί αν προβείτε τώρα σε αυτή την διαδικασία δεν θα έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και θα στενοχωρηθείτε.

Αν δείτε την ρόδα ενός αυτοκινήτου σπασμένη ή ότι το λάστιχο είναι σκασμένο, σημαίνει ότι σας περιμένουν κακοτυχίες και αναποδιές στη δουλειά σας, με αποτέλεσμα να ζημιωθείτε οικονομικά και να χάσετε χρήματα.

Ένα όνειρο στο οποίο αλλάζετε λάστιχο σημαίνει ότι επανεξετάζετε τους στόχους σας. Ακολουθείτε ένα νέο ή διαφορετικό μονοπάτι.

Αν δείτε τα λάστιχα ενός αυτοκινήτου που τρέχει στο δρόμο με ταχύτητα, σημαίνει ότι τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να πραγματοποιήσετε τα νέα σχέδια και τις επιθυμίες σας που θα αλλάξουν την ζωή σας και θα έχετε ένα καλύτερο επιτυχημένο μέλλον.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια