You dont have javascript enabled! Please enable it! Πόρτα - Ερμηνεία ονείρου - Μαντείον

Γενικά τα όνειρα με πόρτα έχουν διάφορες ερμηνείες αναλόγως με το πως θα δούμε την πόρτα και τι είδους πόρτα είναι!

Αν δείτε ανοιχτή πόρτα αυτό σημαίνει ευχάριστες ειδήσεις μεγάλη χαρά και σίγουρη οικογενειακή ευτυχία.

Αν η πόρτα είναι κλειστή αυτό προμηνύει ότι θα έχουμε κάποια εμπόδια και ίσως περάσουμε κάποιες αρρώστιες και δυσκολίες.

Αν δείτε ότι μπαίνετε σε μια πόρτα χωρίς κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σημαίνει πως άδικα θα κάνετε προσπάθειες για να ξεφύγετε από κάποιους εχθρούς σας!

Αν δείτε άλλους να μπαίνουν σε πόρτα σημαίνει ότι θα έχετε αποτυχία ίσως σε κάτι που ετοιμάζετε ενώ περιμένετε τις οικονομικές σας υποθέσεις να πατώσουν.

Αν δούμε ότι οι πόρτες είναι κλειδωμένες σημαίνει ευκαιρίες που έχουμε χάσει ή έχουμε απορρίψει η δεν είναι διαθέσιμες σε εμάς.

Αν βλέπουμε ότι κλειδώνουμε τις πόρτες αυτό μας δείχνει ότι κλεινόμαστε στον εαυτό μας παραπάνω από όσο πρέπει και ότι πρέπει να αφήσουμε τους άλλους ανθρώπους να έρθουν λόγο πιο κοντά μας!

Αν δεις ότι προσπαθείς να κλείσεις μια πόρτα η οποία τελικά χτυπάει κάποιον σημαίνει ότι κάτι κακό θα συμβεί σε κάποιον φίλο σου εξαιτίας κάποιας συμβουλή που του έδωσες χωρίς να το σκεφτείς πολύ!

Τέλος αν δεις περιστρεφόμενη πόρτα ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις που σε κάνουν να γυρίζεις στο ίδιο σημείο ή ίσως έχεις πάρει λάθος απόφαση και έχεις μπλέξει σε διαδικασίες που σε εμποδίζουν να εξελιχθείς!


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια