You dont have javascript enabled! Please enable it! Σκύλος - Ερμηνεία ονείρου - Μαντείον

Αν θέλεις να μάθεις τι ακριβώς σημαίνει αν κάποιος δει στον ύπνο του σκύλο θέλω να σου πω οτι γενικά ο σκύλος αντιπροσωπεύει τον φίλο τα αμοιβαία και αληθινά αισθήματα και συναισθήματα αγάπης συντροφικότητας και ζεστασιάς!

Αν δεις στο όνειρο σου ότι σε δαγκώνει σκύλος στα πόδια σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στην προσωπική σου ζωή ή στον χώρο εργασίας σου από συναδέλφους ή ανταγωνιστές σας! 

Αν δεις στον ύπνο σου ότι σκοτώνεις ένα σκυλί άγριο αυτό σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις όσες δυσκολίες έχεις στην ζωή σου αρκεί να συγκεντρωθείς λίγο!

Κατά τον ονειροκρίτη αν δεις νεκρό σκύλο αυτό προμηνύει σοβαρά προβλήματα υγείας σε εσάς ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον! 

Αν στο όνειρο σου ακούσεις σκύλο να κλαίει ή να γαβγίζει επίμονα καλό θα ήταν να προσέχεις λίγο για τυχόν ατυχήματα! 

Κατά μια άλλη εξήγηση ο σκύλος που γαβγίζει έντονα και επίμονα δείχνει ότι θέλεις να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων! 

Αν δεις σκύλο λευκό και είναι και φιλικός αυτό προμηνύει ότι θα έχεις κάποιες σύντομες ερωτικές εκπλήξεις!

Αν δεις ότι πηγαίνεις για κυνήγι με τον σκύλο σου ή γενικά με άλλους σκύλους αυτό σημαίνει ότι θα έχεις στήριξη από άτομα του κύκλου σου γιαυτό να μην φοβάσαι!  

Αν ονειρευτείς κυνηγόσκυλο αυτό σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις τύχη και δείχνει και κάποιες φιλίες που κρατάνε στο χρόνο!

Αν δεις λυκόσκυλο σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις κάποιους στόχους για κάποια πράγματα που θέλεις να υλοποιήσεις και ειδικότερα σε θέματα εργασίας. 

Αν δεις ότι σε δαγκώνει σκύλος θα σου επιτεθούν ύπουλα κάποια άτομα πιθανόν φραστικά! 

Αν δεις σκυλιά να τσακώνονται θα εμπλακείς σε κάποια δικαστική διαμάχη και αιτία θα είναι κάποιοι φίλοι σου! 

Αν δεις έναν σκύλο να τρέχει προς το μέρος σας χωρίς να σας απειλεί αυτό συμβολίζει την ψυχική και συναισθηματική απόσταση που μπορεί να έχουμε με κάποιον κοντινό αγαπημένο μας άνθρωπο. 

Αν δείς τον σκύλο να τρέχει απειλητικά προς το μέρος σας αυτό μας δείχνει ότι έχουμε κάποια σχέση που νιώθουμε θύμα και φοβόμαστε για αυτό πολύ ή ότι πρέπει πάρουμε μια απόφαση που έχει ρίσκο και αυτό μας αγχώνει..


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια