You dont have javascript enabled! Please enable it! Τα ερωτικά ταίρια των ζωδίων για αυτό το καλοκαίρι. - Μαντείον

Καλοκαίρι 2020 : Φυσικά είναι και η καλύτερη εποχή του χρόνου, για να μείνετε μακριά από προβληματικές ερωτικές υποθέσεις, και να ανοίξτε την αγκαλιά σας, για νέες που θα σας ταιριάζουν…μοιραία!

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Εσείς ως γνωστόν δεν χρειάζεστε προξενιά. Όλοι θα περάσουν από μπροστά σας, και θα επιλέξετε αυτόν που είναι πιο κοντά … στα δικά σας προσωπικά γούστα.
Ερωτική επιτυχία: +++++

Ταύρος: Μοναξιά για το ζώδιο σας, δεν υπάρχει. Είσαστε σε μια καλή φάση της ζωής σας που και τα οικονομικά σας, σας δίνουν τις ανέσεις που θέλετε. Οι έρωτες που θα σας χτυπήσουν την πόρτα, μπορεί να είναι και φιλικοί.
Ερωτική επιτυχία: +++

Δίδυμοι: Δεν έχετε προλάβει να κάνετε, αυτόν τον καιρό τίποτα για την προσωπική σας ζωή. Δεν πειράζει. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα έχετε ερωτικές προσκλήσεις άπειρες.
Ερωτική επιτυχία: +++++

Καρκίνος: Έχετε σύμμαχο την Αφροδίτη, και αυτό είναι κάτι που θα σας σπρώξει, όλες τις σχέσεις σας, να τις περάσετε από κόσκινο, και ότι μείνει …αυτό και θα συνεχίσει παράλληλα μαζί σας.
Ερωτική επιτυχία: ++++

Λέων: Θέλετε μέσα από την ψυχή σας, να υπερασπιστείτε την σχέση αυτήν, αλλά ο άνθρωπος σας, κάνει συνεχώς λάθη, που σας πληγώνουν. Πάρτε αποφάσεις, και συνεχίστε μπροστά.
Ερωτική επιτυχία: +++

Παρθένος: Δεν θα ακούσετε πραγματικά κανέναν, για όλα αυτά που πρέπει να κάνετε στην ερωτική σας σχέση. Πάντως, οι αστρολογικές συνθήκες σας ευνοούν για λύσεις… και περισσότερη συντροφικότητα.
Ερωτική επιτυχία: ++++

Ζυγός: Σας αναζητούν πολλά νέα πρόσωπα, και μέσα στον Ιούνιο, αυτό θα πολλαπλασιαστεί. Εσείς με την ησυχία σας, δείτε, ακούστε και αρπάξτε μόνο ότι είναι τέλειο για εσάς.
Ερωτική επιτυχία: +++++

Σκορπιός: Εσείς με τα προξενιά, δεν έχετε καλές σχέσεις. Αυτό που θέλετε θα το κυνηγήσετε και μέχρι να το κατακτήσετε. Πάντως αυτό το Καλοκαίρι, θα βρείτε τον άνθρωπο σας.
Ερωτική επιτυχία: +++

Τοξότης: Τα πολύ προσωπικά σας θέματα, δεν θα πρέπει να τα ακουμπά κανείς. Καλές οι συμβουλές των τρίτων, αλλά μόνο εσείς ξέρετε… τι και πως πρέπει να κινηθείτε.
Ερωτική επιτυχία: ++++

Αιγόκερως: Οι φίλοι σας, θέλουν με το ζόρι να σας ζευγαρώσουν. Αυτό που θέλετε εσείς, είναι να βρείτε έναν άνθρωπο που να ακουμπήσει την καρδιά και το μυαλό σας. Όλα θα συμμαχήσουν τελικά.
Ερωτική επιτυχία: +++

Υδροχόος: Εσάς εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μια παλιά σας γνωριμία, ένα απωθημένο σας, έχει εμφανιστεί και θέλει έμμεσα να σας συναντήσει και να μιλήσετε πιο ξεκάθαρα.
Ερωτική επιτυχία: +++++

Ιχθείς: Δεν είναι εύκολο για την δική σας νοοτροπία, να μπλέκεστε μέσα σε νέες σχέσεις. Ωστόσο οι γνωριμίες του νέου μήνα, δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.
Ερωτική επιτυχία: ++++

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια