You dont have javascript enabled! Please enable it! Εραστής/Ερωμένη - Ερμηνεία ονείρου - Μαντείον

Το όνειρο αυτό επιδέχεται άπειρες ερ­μηνείες. Αν, λοιπόν, δείτε τον εραστή σας ή την ερωμένη σας, και δε συνομιλείτε, σημαίνει ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο σάς συλλογίζεται πολύ, και πολύ λυπάται εξαιτίας σας·

Αν δείτε πως μι­λάτε με το πρόσωπο που αγαπάτε για διάφορα πράγματα, το όνειρο σημαίνει ότι του φέρεστε σκληρά, και θα μετανιώσετε και θα λυπηθείτε· αν στο όνειρο του μιλάτε για έρωτα, σημαίνει ότι του έχετε δώσει πολύ θάρρος.

Αν ονειρευτείτε ότι σας φιλά εραστής, θα λάβετε ενθάρρυνση για την τόλμη σας και θα έχετε ελπίδες επιτυχίας στον έρωτα σας·

Το ίδιο ισχύει και αν δείτε ότι το φιλί σάς το δίνει ερωμένη. Αν δείτε ότι ερωτεύεστε πρόσωπο άγνωστο και ξένο, σημαίνει ότι θα εκτε­θείτε σε ερωτική υπόθεση που θα σας εξευτελίσει.

Αν στο όνειρό σας ακούσετε να γίνεται λόγος για το πρόσωπο που αγαπάτε, ενώ εσείς δήθεν κρύ­βετε το μεγάλο ενδιαφέρον σας γι’ αυτό, καλή εί­δηση θα λάβετε, η οποία θα αφορά το γάμο σας.

Αν δείτε ότι αγαπάτε γέρο ή γριά, και μάλιστα ότι ντρέπεστε να το ομολογήσετε, το όνειρο ση­μαίνει ότι νέος ή νέα ωραία σας συμπάθησε, αλλά εσείς ακόμη δεν το έχετε πάρει είδηση.

Αν στο όνειρό σας βλέπετε ότι το αγαπημένο σας πρό­σωπο ασθένησε, καλή είδηση θα λάβετε∙ αν δείτε ότι πέθανε, θα πληροφορηθείτε το γάμο του∙ αν δείτε ότι παντρεύεται, μπορεί να μάθετε ότι έπαθε σοβαρό ατύχημα.

Αν δείτε δύο εραστές μπροστά σας να ανταλλάσσουν γλυκά βλέμματα και λόγια, αν μεν αυτοί είναι εραστές και στην πραγματικό­τητα, κάποιος φίλος σας θα σας εκμυστηρευτεί σπουδαίο μυστικό.

·Αν όμως είναι άγνωστοι, θα αναγκαστείτε να προδώσετε μυστικό το οποίο έπρεπε να φυλάξετε.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια