You dont have javascript enabled! Please enable it! Άλμπουμ - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν ονειρευτείς άλμπουμ, μία προσωπική σου υπόθεση θα έχει αίσια έκβαση και ότι θα αποκτήσεις νέους και πραγματικούς φίλους. 

Αν ονειρευτείτε πως ξεφυλλίζετε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες είναι προμήνυμα ότι θα έχετε μια πολύ ευτυχισμένη ερωτική και συναισθηματική ζωή. Θα κάνετε καινούριες γνωριμίες.

Αν δείτε στο όνειρο σας πως ξεφυλλίζατε ένα άλμπουμ με παιδικές φωτογραφίες προμηνύει ότι θα έχετε μια ευτυχισμένη ζωή, επιτυχημένο γάμο και καλούς φίλους δίπλα σας.

Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως κοιτάζει φωτογραφίες σε άλμπουμ, σημαίνει ότι σύντομα θα δημιουργήσει καινούργιο ερωτικό δεσμό που θα της δώσει μεγάλη ευχαρίστηση.

Αν φτιάχνετε άλμπουμ με γραμματόσημα σημαίνει πως θα κάνετε γρήγορα μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα γνωριμία. Θα γνωρίσετε και θα κάνετε καινούργιους φίλους.

Αν οι φωτογραφίες είναι όλες δικές σας θα πρωταγωνιστήσετε σε ερωτικό σκάνδαλο.

Στην εργασία σας θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για τα επαγγελματικά σας θέματα.

Αν δείτε πως συλλέγετε φωτογραφίες, άρθρα περιοδικών και εφημερίδων σε κάποιο άλμπουμ θα έχετε επαγγελματική επιτυχία. Πολλά κέρδη σας περιμένουν.

 Αν οι φωτογραφίες είναι παλιές και σκισμένες προσέξτε λίγο την υγεία σας από κάποια μικροατυχήματα.

Αν οι φωτογραφίες που κοιτάτε είναι ασπρόμαυρες σημαίνει ότι έχετε απομακρυνθεί από κάποια πρόσωπα και προμηνύεται ότι θα ξαναεπανασυνδεθείτε μαζί τους.

Αν πάλι, ξεφυλλίζεις ένα άλμπουμ με φωτογραφίες κακοποιών και δεις τον εαυτό σου ή κάποιον γνωστό σου εκεί μέσα, τότε αυτός ή εσύ κινδυνεύεις από μεγάλο σκάνδαλο.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια