You dont have javascript enabled! Please enable it! Αλλεργία - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δεις στον ύπνο σου έχεις αλλεργία –  εξανθήματα στο σώμα σου πρέπει να ζητήσεις βοήθεια για τα θέματα σου και να μην κρύβεσαι άλλο από τους δικούς σου. Θα σε βοηθήσουν και ταυτόχρονα θα νιώσεις ανακουφισμένος – η.

Εξανθήματα στα χέρια ση­μαίνουν ότι έχετε αναμειχθεί ή θα αναμειχθείτε σε κατάχρηση χρημάτων, η οποία όμως θα ανακαλυφτεί και θα τιμωρηθείτε.

Αν τα εξανθήματα εί­ναι στα πόδια σας, πολύ θα δυσκολευτείτε να ενεργήσετε για υπόθεση της οποίας η τύχη εξαρτάται απ’ αυτήν ακριβώς την ενέργειά σας.

Αν πάλι δεις εξανθήματα στο σώμα άλλου ανθρώπου, σημαίνει ότι τον συζητάνε με κακές προθέσεις.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε έντονη φαγούρα στα χέρια ή στο πρόσωπο, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη.

Εάν όμως δείτε ότι έχετε φαγούρα σε άλλα σημεία στο σώμα σας, σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες.

Αν δείτε πως το πρόσωπο που αγαπάτε έχει ξεθυμάσματα, αυτό σημαίνει πως κάτι που έκρυβε μέσα του θα ξεσπάσει.

Αν δείτε ότι μεταχειρίζεστε αλοιφή ή κάποιο άλλο παρασκεύα­σμα για να θεραπεύσετε τα εξανθήματά σας, αν μεν αυτός που το βλέπει είναι άντρας, σημαίνει ότι άδικα καταγίνεται να ανορθώσει την υπόληψη του, που κάθε μέρα καταβαραθρώνεται.

Αν δε είναι γυ­ναίκα, θα μάθει ότι ο κόσμος γνωρίζει τους κρυ­φούς της έρωτες και την κατασκοπεύει, είναι δε αδύνατον να μην πέσει στην παγίδα.

Εξανθήματα ήπια και καλοήθη σημαίνουν ότι περιστοιχίζεστε από κόλακες οι οποίοι, επωφελούμενοι από την κουφότητά σας, σας εκμεταλλεύονται.

Αν δείτε ότι πεθαίνετε από εξανθήματα, θα ντροπιαστείτε, διότι θα γίνει γνωστή μεγάλη σας ατιμία, η δε λύπη σας θα είναι μεγάλη.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια